GSC Haber Okan Buruk ve Yunus Akgün, Monaco Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000000066.webp

Okan Buruk: "Kazanmak için geldik, kazanmak için buradayız!"

Okan Buruk: "2000 yılında UEFA Süper Kupa'sını burada kazandık. Çok önemli bir başarı. Önemli bir gece yaşadık 2000 yılında. İnşallah yarın tekrar önemli bir gece yaşarız."

Okan Buruk: "Jakobs yarın kadroda olacak. Yarın onunla ilgili kararımızı vereceğiz."

Okan Buruk: "Jakobs'u bugün idmanda denedik. %100 hazır olmadığını biliyoruz. Risk alıyoruz çünkü mecbur kaldığımız bir dönem. Lemina, Yunus, Jakobs, Berkan, birçok oyuncum fedakarlık yapıyor."

Okan Buruk: "İyi oyunculara sahibiz ama bazen oyuncu değişikliklerinde çaresiz kaldığım yerler oluyor. Savunma hattında tamamen çaresizim. Burada gerçekten zorlandığım bir dönem. Galatasaray'da en zorlandığım günler. Bazı mevkilerde değişiklik yapacağım oyuncularım yok."

Soru: "Orta sahanın merkezinde iki defansif özellikli orta saha mı yoksa bir oyun kuruculu model mi bekleyelim?"

Okan Buruk: "Modelimiz yok şu an elimizde (Gülerek). Elimizde şu an yok."

Soru: "Yunus doğduktan 1 ay sonra bu stadyumda Okan hoca finalin oyuncusu seçilmişti, bundan behsetti mi size?"

Okan Buruk: "Yaşımız ortaya çıktı (Gülerek)."
Yunus Akgün: "Ben o zaman doğmamıştım ama izleyerek büyüdük."

Yunus Akgün: "Kendi oyunumuzu oynadığımızda neler yapabileceğimizi biliyoruz. Yarın burada kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Operasyon geçirdim, zaman zaman ağrılarım tabii ki oluyor. Yener İnce ve ekibine teşekkür ederim. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum."

Yunus Akgün: "Ağrılarım zaman zaman oluyor ama Yener İnce ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum. Daha %100'ümde değilim ama daha iyi olacağım."

Yunus Akgün: "8 yaşımda Florya'ya girdim Galatasaray forması giymek, kaptan olmak, en büyük hayallerimdi. Daha yolum var! Galatasaray formasıyla daha çok hedefim var..."

Vayy ben oleydim bu açıklama iki sene önceki kopenhag açıklaması ile aynı. Ölüm kalım maçı oldu artık bu maç inşallah yeneriz.

Ben çok sıkıldım ya bu oyuncum yok muhabbetinden. Ben mi dedim sana dar kadro kur diye? Bas bas bağırdı insanlar üç kulvarda yetersiz bu kadro diye dalga geçiyordun o günlerde bunu diyenlerle. Sen soktun sen çıkaracaksın.

Yav Okan hocam, harbiden insan hocanın Süper Kupa'daki performansını izleyince vay anasını diyor. Kendin gibi bi tane orta saha aldırtmıyorsun şu takıma ya.

Ben çok sıkıldım ya bu oyuncum yok muhabbetinden. Ben mi dedim sana dar kadro kur diye? Bas bas bağırdı insanlar üç kulvarda yetersiz bu kadro diye dalga geçiyordun o günlerde bunu diyenlerle. Sen soktun sen çıkaracaksın.
Rengim kuralar çekildiğinde diğer takımların orta sahadaki fazlalığı kalabalıkligini biz burada konuştuk. Dedik yarın 3 günde bir maça bu kadro patates olur diye. Kesinlikle sorumlusu Okan buruktur. Sorun şu ki kendisinin de şu an elinden bir şey gelmiyor. Kurbanlık koyun gibi sıramizi bekler olduk .

Yav Okan hocam, harbiden insan hocanın Süper Kupa'daki performansını izleyince vay anasını diyor. Kendin gibi bi tane orta saha aldırtmıyorsun şu takıma ya.
Geçen hasan şaşı izledim. Aynı cümleyi kurdu. Okan Hoca orta saha al orta saha al diye kendini yırttı. Kendin gibi bi orta saha al dedi. Sonra tugay emre Suat Okan Hagi yeri geliyor popescu kaç tane orta shan vardı diye. Aynı cümleleri söyledi.

Geçen hasan şaşı izledim. Aynı cümleyi kurdu. Okan Hoca orta saha al orta saha al diye kendini yırttı. Kendin gibi bi orta saha al dedi. Sonra tugay emre Suat Okan Hagi yeri geliyor popescu kaç tane orta shan vardı diye. Aynı cümleleri söyledi.

Okan Buruk çok özel bi orta sahaydı bi de. Birincisi, tam bir ciğersizdi. 80 dakika önde basıyordu. İkincisi, top tekniği vardı zaten altyapıda yanlış hatırlamıyorsam 10 numara oynuyordu. Kanat oynayabiliyordu, sonra 8 numara oynamaya başladı. İnsanlar Torreira'ya benzetiyor ama Torreira'da Okan hocadaki gibi topla gitme, top tekniği yok. Üçüncüsü, oyun görüşü olan bi adamdı. Dördüncüsü de kesinlikle fiziksel olarak zayıf bi adam değildi, herkesle -kazanır kaybeder- çatır çatır omuz omuzaya giriyordu.

Bir tane adam gibi soru soran biri yok. Adam çıkmış hocam 2000 yılında burada süper kupa kazanmıştınız ne hissediyorsunuz diye soru soruyor te allahım ya!!

Yav bu konuda okan hocaya çok tantana yapıyorsunuz
Son 25 senede transfere doymayan yegane hocamız bence okandır ,adama 75 e osi aldılar birde istediğiyi singoyu etti 105 ,hangi türk td şunuda alın bunuda alın diye daha tantana yapabilr ,30 da kaleci patlattılar mecburiyetten garip bir durum çıktı ortaya ,
Yani okana transfer istiyonmu desen ciddi anlamda
Tor -osi hariç herkesi değiştirir bence 😂

Okan Buruk çok özel bi orta sahaydı bi de. Birincisi, tam bir ciğersizdi. 80 dakika önde basıyordu. İkincisi, top tekniği vardı zaten altyapıda yanlış hatırlamıyorsam 10 numara oynuyordu. Kanat oynayabiliyordu, sonra 8 numara oynamaya başladı. İnsanlar Torreira'ya benzetiyor ama Torreira'da Okan hocadaki gibi topla gitme, top tekniği yok. Üçüncüsü, oyun görüşü olan bi adamdı. Dördüncüsü de kesinlikle fiziksel olarak zayıf bi adam değildi, herkesle -kazanır kaybeder- çatır çatır omuz omuzaya giriyordu.
Şu ismini saydığımız ortasahalarin kötüsü demeyelim de en ucuzu 30 milyondur. 4WD Suat acayip severdim kendisini. Çaylak emre tugay Okan Hagi Şu an düşündüm de acayip şanslı bir nesilmisim. Defans acayipti hepsi acayipti. Ban yemeyelim sfdeki trnin en sfsiydi. Hasani ümiti erken dagittilar kadroyu çok erken.

Geri
Üst Alt