- 16 Haziran 2010
- 202.026
- 153.953
- 6.838
Okan Buruk: "Kazanmak için geldik, kazanmak için buradayız!"
Okan Buruk: "2000 yılında UEFA Süper Kupa'sını burada kazandık. Çok önemli bir başarı. Önemli bir gece yaşadık 2000 yılında. İnşallah yarın tekrar önemli bir gece yaşarız."
Okan Buruk: "Jakobs yarın kadroda olacak. Yarın onunla ilgili kararımızı vereceğiz."
Okan Buruk: "Jakobs'u bugün idmanda denedik. %100 hazır olmadığını biliyoruz. Risk alıyoruz çünkü mecbur kaldığımız bir dönem. Lemina, Yunus, Jakobs, Berkan, birçok oyuncum fedakarlık yapıyor."
Okan Buruk: "İyi oyunculara sahibiz ama bazen oyuncu değişikliklerinde çaresiz kaldığım yerler oluyor. Savunma hattında tamamen çaresizim. Burada gerçekten zorlandığım bir dönem. Galatasaray'da en zorlandığım günler. Bazı mevkilerde değişiklik yapacağım oyuncularım yok."
Soru: "Orta sahanın merkezinde iki defansif özellikli orta saha mı yoksa bir oyun kuruculu model mi bekleyelim?"
Okan Buruk: "Modelimiz yok şu an elimizde (Gülerek). Elimizde şu an yok."
Soru: "Yunus doğduktan 1 ay sonra bu stadyumda Okan hoca finalin oyuncusu seçilmişti, bundan behsetti mi size?"
Okan Buruk: "Yaşımız ortaya çıktı (Gülerek)."
Yunus Akgün: "Ben o zaman doğmamıştım ama izleyerek büyüdük."
Yunus Akgün: "Kendi oyunumuzu oynadığımızda neler yapabileceğimizi biliyoruz. Yarın burada kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Operasyon geçirdim, zaman zaman ağrılarım tabii ki oluyor. Yener İnce ve ekibine teşekkür ederim. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum."
Yunus Akgün: "Ağrılarım zaman zaman oluyor ama Yener İnce ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum. Daha %100'ümde değilim ama daha iyi olacağım."
Yunus Akgün: "8 yaşımda Florya'ya girdim Galatasaray forması giymek, kaptan olmak, en büyük hayallerimdi. Daha yolum var! Galatasaray formasıyla daha çok hedefim var..."