GSC Haber Okan Buruk: "Yabancı kuralının belli olmasını bekledik. 10+4 kuralına adapte olmaya çalışacağız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Okan Buruk: "Yabancı kuralının belli olmasını bekledik. Kulüplerin bir isteği vardı ama bununla ilgili de bir değişiklik olmadı. Ona göre adapte olmaya çalışacağız. Dünya Kupası’nda oynayan birçok oyuncu var. Kadromuzu görüp yenileyerek özellikle önemli takviyeler yapmak istiyoruz."

Okan Buruk: "Eksiklerimizi biliyoruz ama gerçekten bu sene, geçen senelere nazaran biraz daha sakin ve önümüzü görerek hareket etmek istiyoruz. Yabancı kuralından dolayı çok fazla hareket etme imkanımız da yok.Özellikle genç oyuncular ve Türk oyuncular üzerinden kadromuzu güçlendirmek istiyoruz."

Okan Buruk: "Bazen çok büyük beklentiye de girmemek gerekiyor ama kadromuzu başkanımız ve yönetim kurulumuzla birlikte en güçlü şekilde oluşturmaya çalışacağız."

Okan Buruk: "Icardi'yle ilgili başkanımızın açıklamaları vardı, daha önce de açıklamaları yaptı.

— Ona direkt olarak soruyu sorarsanız… Demin de gerekli açıklamayı yaptı heralde.

— Icardi'ye bir teklif de daha önce yapıldı. Onunla ilgili şu anda bir gelişme olmadı.

— Ama söylediğimiz gibi bu süreci başkanımız yönetiyor."

Icardi müspet.

eyvah eyvah bahaneler başlamış

transferi unutalım

2 transfer yapar eylül ayını bekleriz gibi

10+4’e icardinin “acaba ne yapayım da kampı atlatayım” oyunlarını bekleyerek mi adapte olacağız sevgili o.b.

Yav he he. Zaten kural belliyken herzaman transferi çok erken yapmakla ünlüyüz

Sanki kural yeni belirlendi. 1 senedir belliydi. dursun koltukta oturacağına ya da şampiyonluk kupasını şehir şehir dolaştıracağına kuralı değiştirmeye adam gibi çalışsaydı. Onu da beceremedi.

Hala adapte olmaya çalışacağız diyorsunuz ya yazıklar olsun.

Sıfır plan program, sıfır öngörü, sadece günü kurtaran zihniyetten başka ne beklenir zaten. Aynı sistemle devam edip, rakiplerin daha kötü olmasını umacak son 3 sezonda olduğu gibi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başından beri 10 + 4 dedi zaten adamlar ne kadar saçma ya da dikkafalılık yapsalarda. geçen seneden beri belli hatta.

size bunun değişeceği garantisini kim verdi ki hocam ? ya da yönetim "değişecek değişecek sıkıntı yok" modunda mı takıldı bu hususta.

çok saçma ya bu detayın çevresinde dönen demeçler.

10+4 se bunu böyle yaparız şunu söyle yapabiliriz
12+2 kalırsa da şöyle böyle olur

bunun en azından basit bir yol haritası belirlemiş olması lazımdı sezon içinden beri açıkçası.

fakat şu hissiyat oluşuyor 12+2 ya da 12+4 neyse konuşulan edilen olsaydı yönetim anında icardi ile yenileyecekti heralde

Sacma sapan aciklamalar. Yoneticilik bu adamin isi degil. Topculara taktik versin yeter.
Yönetimde iletişim yok ki - hocaya bırakıyorlar (gerçi burada ayaküstü sormuşlar gibi ama)

bu konularda hep hedefe demeç verdiği için hoca geliyor - belçikada 32 diş sırıtanlardan tık yok.

Diri ve fit bi İcardi’yi bekliyoruz gibi nöbet

Ya hadi abicim... Her sene başka bir bahane saçma sapan açıklamalar.

4 sene üst üstte şampiyon olduk, birçok rekor kırıldı hala sezon içinde gelecek sezon planlaması yapmayı öğrenemediler.

Geçmiş olsun her şey yine aynı tas aynı hamam devam ediyor.

Şampiyon olamayıp, CL'ye kalamadığımız ilk sezon bu takımın bütçesi batacak.

Ben o zaman göreceğim Bayern olduk cart curt diyen kekoları...

Artık gram ümidim kalmadı. Başarılı da olsa başarısız da olsa bu takım asla bizim hayal ettiğimiz seviyeye gelemeyecek.

İnsana en çok koyan tarafı da bu oluyor. Bunu çaresizce takip etmek, ne olacağını bilmek, her şeyin dünün aynısı olduğunu görmek...

Yönetimde iletişim yok ki - hocaya bırakıyorlar (gerçi burada ayaküstü sormuşlar gibi ama)

bu konularda hep hedefe demeç verdiği için hoca geliyor - belçikada 32 diş sırıtanlardan tık yok.
Oyle tabi. Mr. Smith gecen gun haber yaptirmis guya Bodrum'daki partiye kayilamayisinin sebebi "transfer gorusmelerinde" olusuymus. Yalanci.

Dedigin gibi 10+4 belirlenmisse ona gore planini yaparsin. Degisirse adapte olmaya calisirsin. Ne dedigini bilmiyor.

Ya hadi abicim... Her sene başka bir bahane saçma sapan açıklamalar.

4 sene üst üstte şampiyon olduk, birçok rekor kırıldı hala sezon içinde gelecek sezon planlaması yapmayı öğrenemediler.

Geçmiş olsun her şey yine aynı tas aynı hamam devam ediyor.

Şampiyon olamayıp, CL'ye kalamadığımız ilk sezon bu takımın bütçesi batacak.

Ben o zaman göreceğim Bayern olduk cart curt diyen kekoları...

Artık gram ümidim kalmadı. Başarılı da olsa başarısız da olsa bu takım asla bizim hayal ettiğimiz seviyeye gelemeyecek.

İnsana en çok koyan tarafı da bu oluyor. Bunu çaresizce takip etmek, ne olacağını bilmek, her şeyin dünün aynısı olduğunu görmek...
Gelecek sezon planlamasını yapmak için federasyonun kararının beklenmesi son derece normal. Biz 2 tane U23 adamı almış olsaydık yabancı kararının esneyeceğini hepimiz biliyoruz. Doğrusu yapıldı. Rakibin 40 tane yabancısı var onlar düşünsün; biz 4 tane transferle eksikleri kapatır yolumuza bakarız.

Gelecek sezon planlamasını yapmak için federasyonun kararının beklenmesi son derece normal. Biz 2 tane U23 adamı almış olsaydık yabancı kararının esneyeceğini hepimiz biliyoruz. Doğrusu yapıldı. Rakibin 40 tane yabancısı var onlar düşünsün; biz 4 tane transferle eksikleri kapatır yolumuza bakarız.
Şunun için beklediklerine gerçekten inanıyorsanız benim diyecek hiçbir şeyim yok.

Geri
Üst Alt