GSC Haber Okan Buruk: "Yabancı sayımızı hafifletmemiz gerekiyor"

Maaş falan da olarak cuesta sonrası ilk paketlenmesi gereken kendisi ki kaanin sağ bek performansı vasat zaten , bununki de vasat altı.Orda performansı bile kaandan iyi değil
O kadar değil. 3-4 bonservise tertemiz elden çıkarılma ihtimali olsa ben de gitsin derim; benzer maliyetle orijin bir sağbek bulmak çok zor olmaz işi bilene. Lakin 'ver parasını gönder' denecek kadar kötü değil. 6-7 faydasız gönderildikten sonra, yerine sağlam biri bulunursa sıra buna gelebilir.

Köhn, Cuesta, Nelsson ve Frankowski'den direkt çıkmamız lazım. Hatta Jelert'ten de.

Zaniolo'yu ben yine de bu sezon kadroda görmek istiyorum. Tabi iyi bir teklif gelmezse. 15-20 milyon euro arası bir bonservis geliyorsa elbette satılabilir ama öyle bir teklif geleceğini de sanmıyorum.

Eğer bu sene oynatıp parlatabilirsek bizim için de Zaniolo için de daha kazançlı bir ayrılık olabilir.

sallai niye gitsin yaw

her posyonda performans verebiliyor
emirim bunlar komedi kulübü üyeleri forumun. Takımın şuan as sağ beki sallai değil mi geçen yıldan bu yana biz yanlış mı biliyoruz. Geçen sezon son düzlükte hem önde hem arkada her maç sahadaydı. 1725 dakikası var. Az depinde sahada var olabilen 1-2 topçudan biri.

Sürekli sakat jakobs başta olmak üzere, yazın 7m euro verilen ama defansı kötü olan frankowki, boşuna 9m alınan cuesta, en iyi döneminde oynamayacağı takıma gönderilip yetenekleri köreltilen nelson gitmeli. Birde Para ediyorsa Zaniola yı gönderip kurtulalım.
zayıf halkalar yani yusuf ve jelert 22 yaş kontanjanını dolduracaksa kalsın yoksa gitsin

hafifletecek lisenin başı Cuesta ve Nelsson gibi duruyorda. gerisini göreceğiz.

Nelsson, Cuesta, Jelert, Zaniolo hepsini postala, yusuf demir yabanci sayiliyorsa onu da yolla.

Cuesta, Nelson, Frankowski'den yol olmayacağı açık. Hatta Zaniolo'yu bile tutmaya gerek yok. Kiralık gittiği yerlerde tutunamadı, maliyetini de çıkardı, artık çok bir şey vereceğini sanmıyorum. Nasıl Zaha, Ziyech kangrenleri kesip attık, Zaniolo'dan da beklentim kalmadı.Kamp performansını görmüyoruz, belki hocayı ikna eder ama zor gibi.

Köhn, Cuesta, Nelsson ve Frankowski'den direkt çıkmamız lazım. Hatta Jelert'ten de.

Zaniolo'yu ben yine de bu sezon kadroda görmek istiyorum. Tabi iyi bir teklif gelmezse. 15-20 milyon euro arası bir bonservis geliyorsa elbette satılabilir ama öyle bir teklif geleceğini de sanmıyorum.

Eğer bu sene oynatıp parlatabilirsek bizim için de Zaniolo için de daha kazançlı bir ayrılık olabilir.
2 tane 20 yaş altı yabancı zorunluluğu yok muydu. Kuşlar o yönde yaptılar transferleri

köhn
cuesta
nelsson
jelert
sallai
morata

elimizde yabancı bile kalmıyor bu şekilde

Tamam hocam ben hemen pazarda 1 2 tanesini hafifleteyim.

Geri
Üst Alt