GSC Haber Okan Buruk: "Yarın gözümüz Fenerbahçe - Göztepe maçında olacak"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1737831353413.webp

Okan Buruk: "İkinci golümüz neden iptal oldu anlamadık. Barış ofsayt değil. Abdülkerim'den ofsayt çizgisi çekilmiş. Topa müdahalesi olmayan oyuncudan neden çizgi çekiliyor? Herhalde bu pozisyonu seyredenler de aynı şeyi söyler."

Okan Buruk: "Rakibimizin kaleye şutu bile olmayabilir. Genel olarak bizi sevindiren şeylerden biri gol yememek. Herkes bundan bahsediyordu, biz de bundan bahsediyorduk. Gol de yemedik. Takım savunması adına sevindirici ama ikinci golü atıp maçı erken bitirebilirdik."

Okan Buruk: "Yarın gözümüz Fenerbahçe - Göztepe maçında olacak. Bu değişen yapıdan sonraki yabancı VAR hakemin performanslarının düşük olduğunu düşünüyorum. Rakibimizin maçlarında da bunu net bir şekilde gördük. Yarın gözümüz maçının VAR hakeminde olacak."

Okan Buruk: "Ajax'ın avantajı, bu hafta sonu oynamamaları. Onlar direkt bizim maça hazırlanacaklar. Bizim ilk 8'de olmak için kazanmamız gerek, oyuncularıma bunu aşılayacağım. Ajax'ın RFS'e karşı kaybetmesi sürpriz oldu. Ajax bizi yenmek mi istiyor, beraberlik mi istiyor, bunu bilmiyoruz. Çünkü bizim maçtan 3 gün sonra Feyenoord ile oynuyorlar."

Okan Buruk: "İkinci golümüz öncesi ofsayt verildi. Yanlış oyuncudan ofsayt çizgisi çizildi. Gol geçerli sayılmalıydı. Neden iptal edildiğini çok anlaymadım. Aktif bir konumda değildi Abdülkerim."

Okan Buruk: "Bariz hataları görüyoruz. Geçen hafta bizim maçımızda elle oynama, adeta bir voleybol maçı gibiydi. Bu penaltının verilmemesi, tabii ki kafamızda bir soru işareti oluşturuyor."

-Galatasaray'da transferde kaos ve karışıklık var gibi. Sizi nasıl etkiliyor?

Okan Buruk: "Bu kaosun yaratılma ve çıkma nedenleri son iki maçta berabere kalmamızdı. Bu eleştiriyle birlikte transfer gündemi geliyor. Her takım içi transfer zorlu geçiyor. Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."

Okan Buruk: "Ajax maçına transfer yazamıyoruz ama bir sonraki lig maçı olan Gaziantepspor maçında daha iyi bir kadroyla sahada olmamız muhtemel. Oyuncu takip ediyoruz ve transferin en kısa zamanda sonuçlanacağını düşünüyorum."

Okan Buruk: "Çabalıyoruz, oyuncu seyrediyoruz, oyuncu takip ediyoruz, görüşüyoruz... En kısa zamanda bunun sona ereceğini düşünüyorum. Galatasaray taraftarı merak etmesin; maddi ve manevi anlamda ne gerekiyorsa yapılacak."

Okan Buruk: "Mikautadze beğendimiz bir oyuncu o yüzden teklif yaptık. Ben Lyon takımının oyununu son dönemde beğenen biri değilim. Oyuncu kalitesine bakarsak da Lyon takımı formda değil. Formda olmayan takımların oyuncularının performansı da değişebiliyor.”

Okan Buruk: "Yabancı oyuncu olarak bu ülkede oynaması bu sayıya ulaşması inanılmaz. Muslera'nın bugüne ihtiyacı vardı. Rekoru anlamlı bir günde kırdı. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Muslera burada bir kupa daha kazanır."

bizde anlamadık hoca ciddili rezalet karar. Barış alpere yapılan faul ve verilmeyen kırmızı gibi büyük skandal.

Çünkü ofsaytta duran Apo Kerim defans oyuncusunun Barisin kafasına müdahale etmesini engelliyor

fenerli değiliz geçiniz adam gibi top oynat sende her hafta bahane peşindesin

Gol ofsayt apokerim ofsaytta ve topa çikacak adamı bozuyor götüyle

Çünkü ofsaytta duran Apo Kerim defans oyuncusunun Barisin kafasına müdahale etmesini engelliyor

fenerli değiliz geçiniz adam gibi top oynat sende her hafta bahane peşindesin
Peki o zaman Hatay'ın neden golü iptal edilmedi? 2. yarı gayet oynadı takım. Takımın oynadığı oyun hakkının yenmesine bahane olamaz.

Bu pozisyonlarin standarti yok bir veriyorlar
Bir ofsayt diyorlar neden bize gelincd hep ofsayt oluyor

Senin yönetimin seçimlerde desteklediği şerefsiz herifin yüzünden.

Geri
Üst Alt