GSC Haber Okan Buruk: "Yarın gözümüz Fenerbahçe - Göztepe maçında olacak"

GiJ8Rf4XoAARSNx

Abdül orda olmasa bile herhalde zor yetisirdi o oyuncu, ama Abdül ve Konyali hafiften temas kuruyor ve onun yüzünden aktif olmuyor mu Abdülkerim?
Bütün olay bu zaten. Bence Konyali her türlü yetisemezdi ama böyle oldu diyecekler. Şu durumda hakemi ekrana çağırıp gel kendin karar ver demeleri gerekiyordu. Tabi konuşmaları yayınlama zorunu olduğu için çağırmadılar.

Abdul aktif olduğu için ofsayt veriyorsan o zaman çizgiyi göstermen saçma oluyor. Var check'ten sonra hakemin pozisyonu taraftarlara açıklaması gerekiyor. Bu sisteme geçilirse bütün sorunlar ortadan kalkar.

IMG_2393.webp

Rakibimizin kaleye şutu bile olmaya… Okan Hocam son zamanlarda yoruyorsun valla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan Buruk: "Yabancı oyuncu olarak bu ülkede oynaması bu sayıya ulaşması inanılmaz. Muslera'nın bugüne ihtiyacı vardı. Rekoru anlamlı bir günde kırdı. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Muslera burada bir kupa daha kazanır."

Öyle değil ama.

Göztepe’yi hakem ile yenebilirler sadece biliyor. Ve bize karşı bu tutum devam ederse Göztepe de bizi hakemle taraftar ile yener.

Fenerbahçe de bizi hakem ile yenebilir. En kötü beraberlik alabilir.

Üzerine bir maçta daha doğranırsan Alanya maçı vb 2 yıl önceki gider tabi.

Hakeme rağmen bu kadar açık kollama ve çifte standart varsa şampiyon olmak çok zor.

R.Madrid bile olsan kazanamazsın bir yerde.

O yüzden bir şekilde düzende değişiklik şart.
Katılmıyorum. Daha 3 ay önce yendik, hakem ile niye yenmediler yapabiliyorlardı da ?

Kaybetmiyoruz zaten sorun kazanamamız değil gayet oynadığımız oyun sorun son 1 aydır zaten bu söylem de ondan sonra türedi.

Çünkü ofsaytta duran Apo Kerim defans oyuncusunun Barisin kafasına müdahale etmesini engelliyor

fenerli değiliz geçiniz adam gibi top oynat sende her hafta bahane peşindesin
oyle birsey yok goruntuden gosterir misin nerde ve nasil engelledigini? ne topa zıpliyor ne de rakibe sarj ediyor

Bazı açıklamaları tüylerimi diken diken ediyor ya.

Geri
Üst Alt