GSC Haber Okan Buruk: "Yediğimiz gol ofsayt. Çizgiye inanmıyorum"

Kesinlikle inceletilmeli başka kurumlara parasıyla. Nasıl tam hizada denk gelebilir bu pozisyon. Çevirdiler yine bi şeyler.

Geniş açıda pozisyona bakın. Taliscanin ve Szymanskinin birer ayakları çimlerin renk değişimlerinin olduğu düz çizgide. Yani aynı hizada.Ama iki oyuncunun ayak açıklığı arasında bariz fark var. Bu durumda net bir ofsayt olduğunu düşünüyorum.

Hem ligi hem kupayı alırsa 1 yıl daha kalır. Yaz kampında sadece skor nasıl.tutulur çalıştırsa yeter

Aciya bagli. Bir fenerli arkadasa goldan sonra bu nasil ofsayt degil diye yazdim bana bunu yolladi. Bu acidan milimetrelik karar gibi geliyor.

GnjRBylWUAA6m-E

Kulüp mutlaka erkan engini dile getirmeli

Bu tetikçinin düdüğü astırılmalı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aciya bagli. Bir fenerli arkadasa goldan sonra bu nasil ofsayt degil diye yazdim bana bunu yolladi. Bu acidan milimetrelik karar gibi geliyor.

GnjRBylWUAA6m-E
Şurada bile bir ayak boyu önde adam

Bence net ofsayt

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk: "Yunus Akgün ağrılarına rağmen oynamaya çalışıyor. Bugün çok iyiydi. Uzun süre oynamayıp tekrar oynayınca zorlanabiliyor. Beşiktaş maçıyla bu maç gösterdiği performns arasında çok büyük var. Bazı oyuncularımız da ağrıyla oynuyor. Bu galibiyet onların."
yunus oynamasın mumkunse

Okan Buruk: "Yunus Akgün ağrılarına rağmen oynamaya çalışıyor. Bugün çok iyiydi. Uzun süre oynamayıp tekrar oynayınca zorlanabiliyor. Beşiktaş maçıyla bu maç gösterdiği performns arasında çok büyük var. Bazı oyuncularımız da ağrıyla oynuyor. Bu galibiyet onların."
Ne agriymis be kardeşim taç çizgisi kenarında hafif bir ters basıp sakatlanmış ti ne oldu bu adama nedir sakatlığı anlamsız

Geri
Üst Alt