GSC Haber Okan Buruk: “Yeni seçeceğimiz kaptanlar arasında Victor Osimhen’de olacak”

Apo
Osimhen
Ugurcan/Kaan/Yunus

Osimhen'e kaptanlık verilmesini gönlüm çok ister de.. Valla gaza gelip gereksiz kartlar görebilir Osi çok duygusal adam

Yaşı genç
Öfke kontrolü problemi var
Kaptanlık olmaz, cok kart görür.

Emre denen herif ne ise yariyor umariz hocanin izleyecegi oyunculari kategorilestirip sayisini azaltmakla yukumludur.

osimhen gibi agresif bir karakterin kaptan olması yapısal olarak uygun bi durum değil, uzun vadede takımın kimyasına son derece olumsuz etkileri olur

LUCAS TORREIRA olmalıdır bu takımın kaptanı
Kesinlikle katılıyorum.

Osimhen çok hırçın ve agresif, bir de kaptanlığı alırsa yüklenen sorumluluk ile daha da artacaktır hırçınlığı ve agresifliği.

Benim de adayım Torreira. Yeni bir motivasyona da ihtiyacı vardı, kaptanlık fayda sağlar.

Şu alaturka olaylara bayılıyoruz. Performans alamayacağın adamın takımda işi yok. Canımız ciğerimiz ama kalsa o sevgi kalmayacaktı. Osimhene kaptanlık yakışır mı bence yakışır

Şu alaturka olaylara bayılıyoruz. Performans alamayacağın adamın takımda işi yok. Canımız ciğerimiz ama kalsa o sevgi kalmayacaktı. Osimhene kaptanlık yakışır mı bence yakışır
Berke abi biz Türküz

Alaturka olaylara bayılmamız normal değil mi,kelime kökü bile Alla Turca yani Türk gibi demek zaten

Aman hocam, elit melit girme o toplara hiç. En son elit dediğinde Jelert gelmişti.

Takimin birinci kaptani abdulkerim

Ikinci kaptani yaptigi katkilardan dolayi osimhen olabilir evet ama kalirsa Torreira’nin da bu konu da dogru bir tercih olacagini düsünüyorum

Abi yanlış anlamayın bence de kaptanlar arasında kesinlikle olmalı ama hırs ile önderlik arasında ciddi bir fark var

Geri
Üst Alt