GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 21

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
21/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Takımın fizik gücünü yukarı taşıyabilecek, sahada gerçekten oyun planı olan, elindeki malzemeden (gerçi o da kalmadı gibi ama) en iyi şakilde faydalanacak herhengi bir TD.

thumbs_b_c_53cdababa78e2620b9c1c606b2aad072.jpg

Lan hem keremi istemiyorsun hemde ft gelsin diyorsun :asd: bu nasıl bir çeliski
Fatih hocanın beğendiği her oyuncuyu ben beğenmek zorunda mıyım kanks yav :D
Terim'i asla getirmezler. Terim'in olduğu senaryoda yönetimden çoğu adam Florya'ya ayak basamaz çünkü.
Tepki çok olursa getirmek zorunda olurlar reis.Sosyal medyada çoğunluk olarak Fatih hoca isteniliyo.Dursun başkanı az çok tanıyosam kendisi gitmemek için Fatih hoca için Cenk'i falan filan da yer :D

Tepki çok olursa getirmek zorunda olurlar reis.Sosyal medyada çoğunluk olarak Fatih hoca isteniliyo.Dursun başkanı az çok tanıyosam kendisi gitmemek için Fatih hoca için Cenk'i falan filan da yer :D
Fatih hocanın handikapı da transfer konusu.

Hazır kadroya geldiği zaman o kadroyu güzel kullanıyor ama iş transfer yapmaya gelince, takım mahvoluyor. Anadolu takımlarında ne kadar vasat topçu varsa kulübe doluveriyor bir anda.

Fatih hocanın handikapı da transfer konusu.

Hazır kadroya geldiği zaman o kadroyu güzel kullanıyor ama iş transfer yapmaya gelince, takım mahvoluyor. Anadolu takımlarında ne kadar vasat topçu varsa kulübe doluveriyor bir anda.
Transferde pek etkili değil ama Lig'imize o kadar yabancı hoca getirtmeye çalıştık Okan öncesi özellikle gelen olmadı.Hem fazla transfer bütçesi isterler hem de buraya gelen hoca para peşinde oluyo genelde.Genç potansiyelli 1 hoca getirsen 2-3 Maç kazanamasın eleştirirler.Şu anda en doğru isim bence Fatih hocanın gelmesi reis.Daha sonrasında Arda var Nuri var denenecek Türk hoca sayısı fazla şu anda..

Durmasın in birsey yapmasına gerek yok hiç bir turlu gitmez zaten :d

Transferde pek etkili değil ama Lig'imize o kadar yabancı hoca getirtmeye çalıştık Okan öncesi özellikle gelen olmadı.Hem fazla transfer bütçesi isterler hem de buraya gelen hoca para peşinde oluyo genelde.Genç potansiyelli 1 hoca getirsen 2-3 Maç kazanamasın eleştirirler.Şu anda en doğru isim bence Fatih hocanın gelmesi reis.Daha sonrasında Arda var Nuri var denenecek Türk hoca sayısı fazla şu anda..
Bana göre de en garanti çözüm Terim.

Başka seçenekler aramak macera olacaktır. Hani öyle bir hoca getirirsin ki, gerçekten tuta da bilir ama bu yönetimin bunu becerebileceğini sanmıyorum. O yüzden garanti yoldan şaşmamak gerek. En azından şimdilik.

Kaldı ki olayın bir de psikolojik savaş kısmı var. Karşımızda Mourinho gibi bir manipülasyon ve gerilim ustası duruyor. Bu adamla anca Terim baş eder.

Ve bunu mutlaka derbiden önce yapmak gerek diye düşünüyorum. Yoksa o maçta yıllar boyunca kapanmayacak bir yara alabiliriz. O saatten sonra da hiçbir şeyin anlamı kalmaz.

Umarım yönetim testi kırılmadan çözer mevzuyu ama hiç sanmıyorum hızlı aksiyon alabileceklerini.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt