M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
Takımın fizik gücünü yukarı taşıyabilecek, sahada gerçekten oyun planı olan, elindeki malzemeden (gerçi o da kalmadı gibi ama) en iyi şakilde faydalanacak herhengi bir TD.
eee bulabildiniz mi yeni teknik direktörü bari![]()

İmparator Fatih Terim..
bu nasıl bir çeliskiİmparator Fatih Terim..
Fatih hocanın beğendiği her oyuncuyu ben beğenmek zorunda mıyım kanks yavLan hem keremi istemiyorsun hemde ft gelsin diyorsunbu nasıl bir çeliski
Tepki çok olursa getirmek zorunda olurlar reis.Sosyal medyada çoğunluk olarak Fatih hoca isteniliyo.Dursun başkanı az çok tanıyosam kendisi gitmemek için Fatih hoca için Cenk'i falan filan da yerTerim'i asla getirmezler. Terim'in olduğu senaryoda yönetimden çoğu adam Florya'ya ayak basamaz çünkü.
Fatih hocanın handikapı da transfer konusu.Fatih hocanın beğendiği her oyuncuyu ben beğenmek zorunda mıyım kanks yav
Tepki çok olursa getirmek zorunda olurlar reis.Sosyal medyada çoğunluk olarak Fatih hoca isteniliyo.Dursun başkanı az çok tanıyosam kendisi gitmemek için Fatih hoca için Cenk'i falan filan da yer![]()
Transferde pek etkili değil ama Lig'imize o kadar yabancı hoca getirtmeye çalıştık Okan öncesi özellikle gelen olmadı.Hem fazla transfer bütçesi isterler hem de buraya gelen hoca para peşinde oluyo genelde.Genç potansiyelli 1 hoca getirsen 2-3 Maç kazanamasın eleştirirler.Şu anda en doğru isim bence Fatih hocanın gelmesi reis.Daha sonrasında Arda var Nuri var denenecek Türk hoca sayısı fazla şu anda..Fatih hocanın handikapı da transfer konusu.
Hazır kadroya geldiği zaman o kadroyu güzel kullanıyor ama iş transfer yapmaya gelince, takım mahvoluyor. Anadolu takımlarında ne kadar vasat topçu varsa kulübe doluveriyor bir anda.
Durmasın in birsey yapmasına gerek yok hiç bir turlu gitmez zaten :dFatih hocanın beğendiği her oyuncuyu ben beğenmek zorunda mıyım kanks yav
Tepki çok olursa getirmek zorunda olurlar reis.Sosyal medyada çoğunluk olarak Fatih hoca isteniliyo.Dursun başkanı az çok tanıyosam kendisi gitmemek için Fatih hoca için Cenk'i falan filan da yer![]()
Daha önceleri nasıl gitti ve bu ve diğer başkanlar kanks yavDurmasın in birsey yapmasına gerek yok hiç bir turlu gitmez zaten :d
Bana göre de en garanti çözüm Terim.Transferde pek etkili değil ama Lig'imize o kadar yabancı hoca getirtmeye çalıştık Okan öncesi özellikle gelen olmadı.Hem fazla transfer bütçesi isterler hem de buraya gelen hoca para peşinde oluyo genelde.Genç potansiyelli 1 hoca getirsen 2-3 Maç kazanamasın eleştirirler.Şu anda en doğru isim bence Fatih hocanın gelmesi reis.Daha sonrasında Arda var Nuri var denenecek Türk hoca sayısı fazla şu anda..
Benfica'ya gitmeden önce bizim için hayalimdeki hocaydı.Hazir Schmidt kovulmusken