GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 25

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
25/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Dediğin gibi olabilir, radikal hocalardan uzak durmak lazım aslında. Ancelotti tarzı idare edecek hoca lazım
Bu seneyi kafadan silsek radikal hoca daha iyi olabilir gibi geliyor bana İdare eden hoca 1-2 sezon ediyor sonra illa düşüşler başlıyor işte. Sistem takımı istiyorsak radikal hoca getirip sabır etmeliyiz bence tabi takımın maaş bütçesi de ona göre daha düşük olacak çünkü radikal hoca zaten sistemine uyan oyuncu ister takımın geneline.

Bu seneyi kafadan silsek radikal hoca daha iyi olabilir gibi geliyor bana İdare eden hoca 1-2 sezon ediyor sonra illa düşüşler başlıyor işte. Sistem takımı istiyorsak radikal hoca getirip sabır etmeliyiz bence tabi takımın maaş bütçesi de ona göre daha düşük olacak çünkü radikal hoca zaten sistemine uyan oyuncu ister takımın geneline.
Radikal hoca sezon içi doğru olmaz. Şuan idareten hoca lazım

Hocasız devam edersek şampiyonluk şansımız daha yüksek olur.
ben okan buruk'un iyi hoca olduğunu düşünmüyorum ama bu takım hocasız da şampiyon olurun referansı cevat güler'le şampiyon olduğumuz sezona bağlanacak. ama o cevat güler takımı kimden devraldı, oyuncular kimlerdi iyi analiz etmek gerekir. hocasız bir şey olmaz rtas kısacası oyuncu profilleri uygun değil.

Tuchelmis, Conte'ymis gecelim bunlari, ikisi de gelirse 3 hafta sonra kovmak icin yangin cikarirsiniz. Ikisi de inanilmaz uyumsuz isimler. Yabanci hoca icin tek isim Unai Emery olabilirdi o da imkansiz.

Takimin iyi gitmedigi acik. Ama kotu gittigine katilmiyorum. Surekli ardarda mac kazandigimiz icin her maci kazanacakmisiz gibi bir hal olustu bizde (RFS macini kazanmaliydik orasi ayri), fakat Kasimpasayla berabere kaldi diye hoca gonderilmez. YB maclari kaybedilebilirdi sonucta CL orasi, Besiktas maci ise hezimetti, katiliyorum fakat Super Kupayi alip almamamiz cok da koymadi acikcasi.

Ligde lideriz, AL'de de ikinci hafta sonunda ilk 8'in icindeyiz. Herkes cok gergin biliyorum ama bu acidan bakmamiz lazim. Yazilan hicbir isim bizi su anki durumdan daha iyiye tasiyamaz.

Son olarak iyi gununde hocayla sevindiysek kotu gununde de yaninda olacagiz.

ben okan buruk'un iyi hoca olduğunu düşünmüyorum ama bu takım hocasız da şampiyon olurun referansı cevat güler'le şampiyon olduğumuz sezona bağlanacak. ama o cevat güler takımı kimden devraldı, oyuncular kimlerdi iyi analiz etmek gerekir. hocasız bir şey olmaz rtas kısacası oyuncu profilleri uygun değil.
Adamın her hamlesi bizi bataklığa itiyor. Oyuncu değiştirmeyi bilmiyor

Dursun'dan en fazla Fatih Hoca çıkar yabancı vs. getirmesinler zaten bir de onun tazminatı olacak.

Yav hem oynayıp sistem geliştirip hemde sonuca gidebiliriz. Biz hiç bir zaman doğru adama gitmedik-gidemedik ki her zaman iş boka sardıktan sonra gideceğin adam da idareten adam olur.
Ş.liginden elenen ligde fark yiyen takıma yarışmacı adam niye gelsin abi. Zaten kadroyu patates ettiğinde sistemim var diyen kimse gelmez.

O nedenler herşey daha yeniyken aksiyon aldığında olur.
Bak Tudor kovduğun terimi getirdin 2 sene lige ambargo koydun.
En kötü böyle süreç atlatırsın.

Bu adamlar geleceği kuramaz ama diyeyim. Süreci ama sancılı ama sevinerek geçirip sonuçta başarılı olacak bir ekip gelmeli gelecekse öyle bir olanlama olmalı.

Geleceğin takımını kuracak herifler bunlar değil olamaz da.

hemen şimdi

GY_AayVW8AAXuib

Geri
Üst Alt