Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
Vallahi hayır demem
Yav ne Galatasaray kırıntısı öyle olsa 2002'de bizi satıp gitmezdi. Adam bir kuruş kazandırmadan kaçtı gitti.okan'ın yerine bin tane adam gelir ama senelik 3 milyon verdiğin adamı göndermek kolay iş değil. karşına alıp konuşacan, içinde azıcık galatasaraylılık kırıntısı kaldıysa silkinir kendine gelir. gelmezse de o saatten sonra yoluna bakarsın.
Evet yürüyor ama Romanya milli takımın başına geçti daha yeniYürüyebiliyorsa Lucescu
Dursun Özbekçiliği bıraktın o vakitÖnce yönetim değişikliği daha sağlıklı olacaktır. Yönetim değişsin hoca değiştirmek basit iş. İlk önce ciddi bir başkan adayı çıkmalı Süheyl Batum ile falan olacak iş değil. Erden Timur dışında da kim olur hiç bilmiyorum.
Öyle beklersek hepten rezaletler binecek üst üste verecen tazminatini emeklerin icin sagol diyeceksin sonsuza kadar gelmeyecek sekilde vedalaşacaksin.okan'ın yerine bin tane adam gelir ama senelik 3 milyon verdiğin adamı göndermek kolay iş değil. karşına alıp konuşacan, içinde azıcık galatasaraylılık kırıntısı kaldıysa silkinir kendine gelir. gelmezse de o saatten sonra yoluna bakarsın.