GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 4

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
4/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Torrentin Barça karsisinda o heriflerle oynattığı oyun vs okanin herhangi bir Avrupa maçında oynattığı oyun. Torrent gelse bile kabulum, ama kalbim tudordan yana. Geldiğinde ki ilk aciklamasinin ise şu olmasini istiyorum, TD koltuğu Okana mi kaldı Galatasarayda? Zamanında benzer bir açıklamayı Okan bey yapmisti

Dizilişler her zaman çok da önemli olmayabilir. Ama mantalite ve yapı her zaman temel taştır. Uluslararası maçlardaki Türk takımlarının en büyük sorunu bu temel taştan uzak, bireysel ve tolore edici şekilde kendi kumunda oynamasıdır. Gelecek adam bunu inşaa etmek için mi gelecek, yoksa çıkacağı ilk 2-3 maçta mırıldanmalar başlayıp sezon bitmeden o da mı yenecek. Sonrası belli zaten Terim vs.

takımın başında hoca olmasa turu geçmiştik. okan gitsin de yönetim değişene kadar yeni hoca da gelmesin yine şampiyon oluruz.

Torrentin Barça karsisinda o heriflerle oynattığı oyun vs okanin herhangi bir Avrupa maçında oynattığı oyun. Torrent gelse bile kabulum, ama kalbim tudordan yana. Geldiğinde ki ilk aciklamasinin ise şu olmasini istiyorum, TD koltuğu Okana mi kaldı Galatasarayda? Zamanında benzer bir açıklamayı Okan bey yapmisti
Onun intikamı alınacak

Aynısını yaşayacak

Kılıçla yaşayan kılıçla ölür

Tudor hocam da boşta
En mümkünü o
Getirin en azından transferi düzgün yapar ve sahada koşabiliriz
Transfer yapamayız gibi duruyor, kamp yapma gibi bir şans da yok bir de tudor topçularla kavga ederse dımdızlak kalırız sezon ortasında. Takımı çok hızlı toparlayacak kariyerli biri lazım. Pochettino, tuchel, terzic, xavi, sarri hepsi olur valla hiç fark etmez

Geri