Takımın 258 tane eksigi yok böyle gosteren kişi okanLig başlamışken, takımın 258 tane eksiği varken ve bu yönetimle Terzic vs diyen görüyorum.![]()
Takımın 258 tane eksigi yok böyle gosteren kişi okanLig başlamışken, takımın 258 tane eksiği varken ve bu yönetimle Terzic vs diyen görüyorum.![]()
Bugün seni Galatasaraylı yapan hocayı istiyoruzPana'ya Samet Akaydın gibi bi adamı alan hocayı bu kulübe nasıl istiyorsunuz
Bu mantıkla Hagi'yi de getirmek lazım beni Galatasaray'lı yapan Hagi'ydi.Bugün seni Galatasaraylı yapan hocayı istiyoruz![]()
1.adayım terzic ztn olmazsa kurbanov o da olmazsa tudorTransfer yapamayız gibi duruyor, kamp yapma gibi bir şans da yok bir de tudor topçularla kavga ederse dımdızlak kalırız sezon ortasında. Takımı çok hızlı toparlayacak kariyerli biri lazım. Pochettino, tuchel, terzic, xavi, sarri hepsi olur valla hiç fark etmez
Hagi’yi hagi yapan kimdiBu mantıkla Hagi'yi de getirmek lazım beni Galatasaray'lı yapan Hagi'ydi.
Doğru.biz de bu sene yabancı getirirsek bu istatistik bitecek zaten

Kalecin yok, 6/8 numaran yok, yedek sol bekin yok, as sol bekin Köhn, yedek sağ bekin yok, BAY hariç performans verir dediğin 1 tane kanat yok, 3 tane stoperin var biri oynamadığında daha faydalı oluyor. Nasıl yok acaba.Takımın 258 tane eksigi yok böyle gosteren kişi okan
Anghel IordănescuHagi’yi hagi yapan kimdi![]()
Tamam dostum Fatih Terim’i çıkaralım kupalarımızı verin bize devam edin sizAnghel Iordănescu