Bak dostum, Fatih Terim bu kulübe belki de hiç kimseye nasip olmayacak şekilde 4 defa geldi. 2'sinde başarılı oldu 2'sinde ise çok başarısızdı. Buna rağmen yönetimi topçusu transferi hakemi federasyonu bir şekilde öne atıldı hoca korundu. Ama yeter. Dünyada hoca mı kalmadı?Tamam dostum Fatih Terim’i çıkaralım kupalarımızı verin bize devam edin siz
Köreltibilinecek eksikler bunlar 6-8 in nasıl yok 4-3-3 de kdb , sara torreira yaparsin berkan yaparsin olur vs oldugundan kotu göstermek diye bir şey var. Okanla bu oluyor adamın gelistirdigi kimse yok geriye götürdügü adam çok keramettin adminin dedigi gibi.Kalecin yok, 6/8 numaran yok, yedek sol bekin yok, as sol bekin Köhn, yedek sağ bekin yok, BAY hariç performans verir dediğin 1 tane kanat yok, 3 tane stoperin var biri oynamadığında daha faydalı oluyor. Nasıl yok acaba.
torun sevip sevmeyeceği sizi ilgilendirmezBak dostum, Fatih Terim bu kulübe belki de hiç kimseye nasip olmayacak şekilde 4 defa geldi. 2'sinde başarılı oldu 2'sinde ise çok başarısızdı. Buna rağmen yönetimi topçusu transferi hakemi federasyonu bir şekilde öne atıldı hoca korundu. Ama yeter. Dünyada hoca mı kalmadı?
Milli takım kötü gider Fatih Terim, Galatasarayda kaos baş gösterir Fatih Terim... Demokles'in kılıcı gibi. 2001'den sonra ilk kez yurtdışında denedi o da olmadı. Dünya değişiyor bunu kabul edelim Fatih hoca da zirveyi gördü artık düşüşte. Salın da adam torun sevsin
Olur görürsem söylerim sahibiymiştorun sevip sevmeyeceği sizi ilgilendirmez
Gelmek istiyorsa gelecek o Galatasaray’ın ta kendisidir sahibidir
1 tane bile tutucu adamın yok, bu kadrodan bir şey olmaz, ama olduğundan kötü gözükmesi olayı doğru tabii.Köreltibilinecek eksikler bunlar 6-8 in nasıl yok 4-3-3 de kdb , sara torreira yaparsin berkan yaparsin olur vs oldugundan kotu göstermek diye bir şey var. Okanla bu oluyor adamın gelistirdigi kimse yok geriye götürdügü adam çok keramettin adminin dedigi gibi.
Bugün gs bu noktadaysa tek sebebi Fatih terimdirOlur görürsem söylerim sahibiymiş
Evet şu an bu kadar Galatasaray'lı uykusuz, mutsuz, gergin ve sinirliyse bunun sebebi o çok sevdiğin sahibinin evlatlarıdır. Kangren gibisiniz şu kulübün üstünde. Kesilip atıldığınız gün rahatlayaacakBugün gs bu noktadaysa tek sebebi Fatih terimdir
İstediğin kadar yaz çiz tarih böyle yazdı![]()
Bunda bile Fatih hocaya suç bulmakEvet şu an bu kadar Galatasaray'lı uykusuz, mutsuz, gergin ve sinirliyse bunun sebebi o çok sevdiğin sahibinin evlatlarıdır. Kangren gibisiniz şu kulübün üstünde. Kesilip atıldığınız gün rahatlayaacak
3lu oynatsin gerisi önemli değil4-3-3 oynatacak ALMAN HOCA ivedilikle
sistem oyuncuyu parlatır güzel kardeşim, mesela jelert geçen sene kopenhagta banko 11di, city maçının ilk yarım saatini açtım izledim, gralishten bi tane çalım yemedi, bütün oyuncular kötü dimi?takım boyu dar kompakttılar, ne lazım 500m euro mu lazım maç kazanmak için, kanıt istiyorsan avrupada oyun olarak içimizden geçen takımların kadro değerine bak, adamları forveti elezaığda oynamış,kanadı otoban yapan colley, karagümrükte yedekti yedek.Engin baytarlı emre çolakla şiir gibi oynadık, 30milyonluk molde bizim anadolu takımlarını kevgire çevirir ama hala mı transfer yok arkadaş aynı bakmıyoruz futbola, takım boyu 60 metre olursa oyuncular arası 10-20 metre olursa oyuncu kötü durur, hücum varyasyonu,çizilmiş hücum yoksa o oyuncu sahada yürüyen,gezen bir insandır en fazla tabiki çöp denir oyunculara.Kalecin yok, 6/8 numaran yok, yedek sol bekin yok, as sol bekin Köhn, yedek sağ bekin yok, BAY hariç performans verir dediğin 1 tane kanat yok, 3 tane stoperin var biri oynamadığında daha faydalı oluyor. Nasıl yok acaba.
Aynen Fatih tekke gelsinmaceraya gerek yok
fatih hoca gelsin
Bence yönetim Tudor dönemi olduğu gibi yine ilk gideceği isim aşikar gibi. Kabul etmezse de kimi ikna edebilecekler, benim açımdan büyük soru işaretiKeske Ruben Amorim'i falan getirebilsek bari en azindan futbol izlemeye baslariz.