GSC Haber Okan Buruk Yuhlandı!

daha erken hocamı hemen ham yapmamalıyız daha zamanı var Arda hoca daha tam pişmedi.

bak arda dese ki benim idölüm ilham aldığım simeone gram sesimi çıkarmam çünki haklı büyük topçu yaptı simeone bunu

okanı büyük topçu yapan ftdir ama bu gidip serpil merpil tursil filan diyor!

okadar nankör kötü bir insan ki inanılmaz!

onun içinde kimse sevemiyor bunu

sevilmeyecekde!

sen ftyi örnek alsan zaten avrupada böyle rezil olmazsın!

1-0 öne geçtiysen takımı daha defansif oynatacaktı. 3 defansla oynattı takımı, sallai bek değil. HAKEDİYOR...

Taraftar neyi yuhluyor silas geldi mi diye geyik yapan taraftar bakis acisi degil mi .

bak arda dese ki benim idölüm ilham aldığım simeone gram sesimi çıkarmam çünki haklı büyük topçu yaptı simeone bunu

okanı büyük topçu yapan ftdir ama bu gidip serpil merpil tursil filan diyor!

okadar nankör kötü bir insan ki inanılmaz!

onun içinde kimse sevemiyor bunu

sevilmeyecekde!

sen ftyi örnek alsan zaten avrupada böyle rezil olmazsın!
en seveni icardi işte Meysınım öyle düşün.

Büyük çoğu gurbetçi taraftarlarımız bence. Ben yuh çekmem ama onların hakkı var bence o kadar hasret heyecan sonucu 5 gol. İstanbul veya TR de herhangi bir deplasmanda yaşanmaz. Renktaşlarıma pek kızmadım olmamış ama canları sağolsun.

Hocayı yuhalamak yanlış manlış gibi kelimelere denk geldim

Öncelikle kimler yuhladıysa hepsinin ağzına sağlık

Umarım burada da artarak devam eder bu iş

Unutmayın olm Avrupa'nın en dandik takımları bile kurada biz çıkınca seviniyor

Bizi bu hale getiren kişiyi yuhalamak yanlış filan değildir

Esas bu durumu kabullenmek ve buna tepki göstermemek yanlıştır

Kimse boş yere duyar kasmasın

Son düzenleme:
Galatasaray'ı Fenerden ayıran şey neydi?...

Başarısızlığı kabul etmeyip hemen operasyonu çekip kelle alması.. Ancak bazı taraftar aynı fenerliler gibi bu vasat performansı Avrupa'da kabullenmiş ki Okan'a sahip çıkıyor.. Açıkçası Okan gitmesin diyenler bu akılda bence..

Bu yuhalamadaki sorun şu ki bunu orada 5-10 kişi yapmış.. Oradaki herkes yapmalıydı..

Stadyumda Galatasaray bölümünde kavgada bunun yüzünden çıktı dün

Şimdi kodumun Konya'sını yenip, beğenmeyenler City veya Real'i destekleyebilir diye demeç verir yine.

Geri
Üst Alt