Okan Buruk: "Zaha oynayabilecek duruma geldi"

Murat Ünsal

Şereftir Seni Sevmek
Tek Yumruk

Okan Buruk: "Zaha oynayabilecek duruma geldi. Full olarak antrenmanları yaptı. Şiddetli antrenmanlarda da %100'ünü gösterdi."

Okan Buruk: Zaha'yı kadroya alacağız. Maç eksiği var ama oynayabilecek duruma geldi. Davinson da milli takımdan geldi. O da oynayabilecek durumda.

Okan Buruk: Bazen 4'lü bazen 3'lü düşünülebilir. Bunlara maç maç karar vereceğiz.

Okan Buruk: "Bu tür maçlarda çok fazla soru işareti, bahane üretmemek gerekiyor. Geç katılan oyuncuların süreleri çok önemliydi. Hakim'i ilk defa kullandık, Zaha'yı ilk defa kadroya alacağız. Ndombele geç katılan oyunculardan biri, Davinson da öyle. Takımların en büyük dezavantaj kadroların erken tamamlanıp tamamlanmamasıydı. Ama olumlu yönden bakarsak futbolcuların artık sahaya odaklandıklarını söyleyebiliriz. Bizim avantajımız da bu. Daha önce kalitemizle açığı kapatmıştık, şimdi dinamizm ile cevap verebiliriz."

Moderatör tarafında düzenlendi:
Angelino: "Bizim için çok önemli bir şey Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak. İyi bir şekilde hazırlandığımızı düşünüyoruz. Aklımızda bir plan var, umarım yarın sahada iyi bir şekilde göstereceğiz.

Angelino: ''İlk günden beri çok iyi karşıladılar beni. Birkaç tane İspanyolca konuşan arkadaşım var. Her gün birbirimize alışıyoruz. Şu anda çok mutluyum burada olduğum için."

Angelino: "Benim sevdiğim dörtlü savunma. En iyi sezonumu da dörtlü oynadığımda geçirdim. Tabii son 3,5 sezondur üçlü savunmada oynuyorum. Şampiyonlar Ligi'nde her takım çok zorlu. İyi konsantre olmam gerektiğinin farkındayım."

Angelino: “ 4’lü savunmada oynamayı seviyorum zaten dağa önce en iyi sezonumu da 4’lü savunmayla geçirdim”

Angelino: "Galatasaray tarihini düşünürsek, herkese karşı mücadele etmemiz gerekiyor. Şu an çok iyi bir takımımız var. Benimle beraber birçok oyuncu geldi. Büyük bir ailenin parçasıyız. Elimizden gelenin hepsini vereceğiz. Takım olarak buraya gelmeyi başardık, taraftarımızın da desteğiyle en iyilere karşı kendimizi test etmek istiyoruz."

Okan Buruk: "Geçen sene bu zamanlarda bu maçı hayal ediyorduk. Şampiyonlar Ligi'nde olmak değerli. Galatasaray olarak en büyük hedefimiz gruplardan çıkmak. Ülke puanı açısından diğer takımlarımız da gruplarda başarılı olmalı."

Okan Buruk: "Sadece bu maçta değil, grubun diğer maçlarında da kazanmayı hedefleyerek oynayacağız."

Okan Buruk: "İyi bir takıma karşı oynayacağız. Genç ve koşan oyunculara sahipler. Büyük maçlarda iyi işler yaptık. İlk hedefimiz gruplara galibiyetle başlamak."

Okan Buruk: "Wilfried Zaha kadroda olacak. Oynayabilecek duruma geldi. Sadece maç eksiği var"

Okan Buruk: "Son maç öncesi de söylemiştim Zaha'yı bu maçta kadroya alacağımızı. Şu an oynayabilecek duruma geldi! Tabii maç eksiği var ama artık oynayabilecek durumda. Şiddetli antrenmanlar da yaptık, hepsini %100 yaptı. Tam kadro hazırız!"

Okan Buruk: "Manchester United gibi takımlarda kötü gidiş, moralsizlik ayrı ama sakatlıklar olduğunda kadro genişliğinde yerlerine oynayacak oyuncular çıkacaktır. Şu an tek odak noktamız Kopenhag maçı."

Evet güzel bir soru sonunda
Sağ bek alternatifi hususunda

Geri
Üst Alt