Okan Buruk: "Zaniolo kasığında ağrı hissetti"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Maç öncesi Zaniolo hakkında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Zaniolo dün taktik idmanda, en sonunda kasığında ağrı hissetti, yoksa ilk 11'de başlayacaktı. Çok da istekliydi. Çok olumsuz bir şey yok ama ağrısının olduğunu söyledi. 2-3 gün içinde tekrar antrenmanlara başlayacak. Hatta tam antrenmanın sonunda oldu. O yüzden kadroya alamadık onu. Güvendiğimiz oyunculardan biri, önümüzdeki maçlarda kullanacağız." dedi.

Okan Buruk: "Zaniolo dün taktik antrenmanın sonunda kasığında ağrı hissetti. Bu yüzden ilk 11'de yok. Yoksa ilk 11'de başlayacaktı. Çok olumsuz bir şey yok ama ağrısı nedeniyle bugün oynayamayacak durumda." (Smart Spor)

Buna inandım yusuf konusunda yalanlar oldu ama zaten ilk 11'de başlayacaktı ifadesi net bir ifade geçmiş olsun diyorum umarım ufak bişeydir.

Neyse bakalım açıklama esastır. Okan farklı birşey olsa zaten söylerdi. Gomis te olduğu gibi

Hadi yav aslında paralel evrende Okan’a yumruk atmıştı sanki

Zaniolonun triplerini çekecek durumda değiliz

Kadro dışı bırakılsın

Ağrı yüzünden yedek kulübesinde de bulunamıyor paşamız herhalde

Beyan esastır açıkça ben kötüye yormuşum ama hafif sakatlığı varsa risk etmemek çok normal. Açıkçası böyle çok kapanabilecek rakipler karşısında şimdilik oynamasa da olur.

ben fb taraftarını toksik bilirdim de bizimkilerin de eksik kalır yanı yok. hocanın açıklamasına bile inanmıyorlar.

Geri
Üst Alt