Okan Buruk'tan 'Şinanay' Performansı

daha dolu dolu sövmesini beklerdim, biraz çekinmiş, kınıyorum.

Yöneticisinden taraftarına kurucumuz Ali samiyen e söven, tüm camiayı saha içerisinde fetöcülükle suçlayan takıma karşı isim vermeden yapılan bu tezahürat sinek vızıltısı gibi kalır...

Bence gereksiz olmuş olmasa daha iyiydi. Biz cevabımızı en azından teknik ekip tarafında daha kendimize yakışır mizah tarzıyla vermeliyiz bence karşı tarafa da malzeme vermenin doğru olmadığını düşünüyorum. Şimdi Kadıköy de bunun tersi olması durumunda yani hocamıza küfür edilse ne diyeceğiz ya da Okan Hoca ne dicek bişey diyemez artık sen de böyle dedin derler. Böyle bi kozu vermeye gerek yoktu. Sanırım kendini kaptırmış ondan oldu normalde yapacağını sanmıyorum böyle bir şeyi zaten tezahürat küfürlü kısmı geldiğinde hoca bi duraksıyor sonra anın gazıyla devam ediyor diye gördüm ben. Ayrıca hoca bunun üzerinden yıpratıcı söylemlere maruz kalıp canını sıkacak şeyler de duyabiliz. Ben pek hoşlanmadım. Mesela gerçek şampiyon olduğunu düşünüyor musunuz diye muhabire verdiği cevap bundan çok çok daha güzeldi ve etkiliydi. Böyle şeylere gerek yok yönetim td tarafında özellikle hiç gerek yok taraftar grupları zaten küfürlü tezahürat işini yapıyorlar.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşününce çok yanlış geldi, izleyince gülümsedim. Sanırım Okan’ı halen oyuncu haliyle görüyorum, pek de yaşlanmadı zaten 😂

Düşününce çok yanlış geldi, izleyince gülümsedim. Sanırım Okan’ı halen oyuncu haliyle görüyorum, pek de yaşlanmadı zaten
Zaten izleyince td olarak değil taraftar olarak yapıyor o tezahüratı çok belli oluyor adam zaten her şeyden önce taraftar.

Şimdi bu adam bu hareketi 2 gün önce yaptı değil mi? 2 yıldır ananas çocuğu ile o kulübün taraftarı Okan Buruk hoca nın kendisine ve oğluna neler söyledi? Şimdi Okan hoca şinanay demiş çok mu? Az bile söylemiş... Boşuna tenkit etmeyi bırakın. Sizin evladınıza durduk yere küfür etsem bırakın şinanay demeyi gelip beni öldürürsünüz. Herkes hak ettiğini alıyor... Yorumlarınızla şerefsiz namussuz düzenbaz alçak terör örgütü yandaşlarının yoluna su taşımayın.

Muhatap ismi yok, üstüne alınanların problemi. Ağzına sağlık hoca.

Küfretmek olmadi. anlamadigim husus bizim eglencemiz fenere endeksli degil. Fener aglama diyerek her sene nakarat yapmak bana abes geliyor.
Kupalarimi almisim 1. Olmusum fenerden bana ne ?
Onu kaale bile almiyorum ben.
Ne diye kufredip prim vereyim?
Sokak amigosu degilsin teknik adamin küfürle işi olmamali.

Ne yapmış ki Okan Buruk

Herhangi bir yeri belirleyip onlara mı küfür etmiş

Ortaya küfür etmiş işte

Üzerine alınan varsa da umurumuzda değil

Muhtemelen kafası iyiyken yapılmış fevri bir davranış üzerine durulacak bir şey değil.

Neyse beyler olan olmuş.
Benim tek derdim Okan hocamızın aleyhine kullanılacak malzeme verip canının sıkılmasına yıpratılmasına mahal vermemesi yoksa fb bunu yaptı onlar bunu dedi yok onlar hak etti ben onu konuşmuyorum.

Şu mülayim adamı da kudurtucu yaptırdılar ya ne diyim hahxjckdkdlsöd. Adam buraya geldiğinde polemiğe girmeyen kendi işine takımına bakan biriydi şimdi de vurucu tim başkanı olmuş

Lan olm yillarca volkan demirel denilen herifin kufurlerine sahit olmadiniz mi. Tuncayin bir baba hindiyi taraftarla birlikte soyledigini hatirlamiyor musunuz. Son sampiyonluklarinda otobuste taraftarla beraber sovmedi mi bize volkan?

Hocaya yakismamis diyenler var

Hocaya yakisani hoca bilir.

Geri
Üst Alt