GSC Anket Okan Buruk’u Destekliyor musunuz?

?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

Ali Rıza DEMİR

10 Numara!
Okan Buruk'a Destek Olmayanlar ve Olmayacaklar Bu Başlığa Bir Gelsin de Görelim Kimlermiş

Nedenleriyle yazın bakalım neden destek olmuyorsunuz veya olmayacaksınız

Benim bu kadar keskin cizgilerim yok, fakat su son döneminde aldigimiz maglubiyetler ciddi yara aldirdi. Buna ragmen oyunumuzda da 1-2 Kritik oyuncu yoksa, direkt dusuyor.

Bazen oturup dusunuyorum, bu imkanlar baska bir hocaya verilse daha az mi basarili olurdu diye...

Kendini gelistirmeli ve taraflara saygili olmali diye dusunuyorum

Güvenim yari yariya düstü. Hoca sacma aciklamalar ve ders almam ders veririm hüviyetinde takilirsa daha da düsecek.

kendimce sebeplerim var yazamam

Galatasaray teknik direktörü tabii ki destekleyeceğiz. Bu eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor kalkıp üzerine benzin döküp yakacak da değiliz elbette

Kendisinin taraftarla çatışacak açıklamalar yapmaması hayrına olur

Galatasaray teknik direktörü tabii ki destekleyeceğiz. Bu eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor kalkıp üzerine benzin döküp yakacak da değiliz elbette

Kendisinin taraftarla çatışacak açıklamalar yapmaması hayrına olur
Sen delirmişsin. Hapse girmeyeceğini garanti et bu forumda 100 kişi çıkar bunu yapacak

Şu an eleştirilen her şeyi geçmiş 2 sezonda da yaptı,

-Rotasyon yapmama, yedekleri sezona mecbur kalmadıkça dahil etmeme.

-Ana oyuna alternatif getirilmemesi

-Saçma oyuna müdaheleleri

-Hatalardan ders almama daha kötüsü yanlış çıkarımlar yaparak hatalı ders çıkarma

-Öne geçtikten sonra oyunu soğutamama

Tek fark bu defoları sezon boyunca 4-5 kez görüyorduk, bu sezon başında 4-5 kez gördük. Kaldı ki Alanya maç sonu açıklamaları hala “Puan kaybettim diye eleştiriyorum” gibi hatalı bir çıkarsama yaptığını gösyeriyor.

keyfimden istemıyorum

Beğenmiyorum. Tercih etmezdim. Ama kovulsa yönetim yerine Terim’i getirir. Terim de geldi mi kolay kolay gitmez. Son seferinde kredi, kredi diyerek 3 sezonu yediler.

Son maçlardaki skorlar,oyuncu değişikliklerindeki hataları ve yaptığı açıklamalar ile malesef kredisini tüketmeye başladı.

Hoca kendine yakışmayacak hatalar yapıyor bu yüzden eleştiri olacak bu doğal şu an için desteklememiz lazım ama birlik beraberlik olmalı gidişatımız çok kötü değil

FB BJK okan hocayı yemeye çalışıyor bizim taraftar onlardan beter
Ulan ben olsam giderim fenere yemin ederim sırf şu editçi yiyici kitle uyuz olsun diye
Bilerek de tam 102 puanda şampiyon yaparım kudursunlar diye

Geri
Üst Alt