GSC Anket Okan Buruk’u Destekliyor musunuz?

?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
FB BJK okan hocayı yemeye çalışıyor bizim taraftar onlardan beter
Ulan ben olsam giderim fenere yemin ederim sırf şu editçi yiyici kitle uyuz olsun diye
Bilerek de tam 102 puanda şampiyon yaparım kudursunlar diye
fbnın kadro bizden kötü orda 1 mac alamaz

Kibir ve ego yükseliyor hocada. Başardığı kolay şeyler değil kabul edelim ama yok real madrid'i-city'i tutun, benden önce kümeye yakın dönemler oldu gibi söylemler hoş değil. Fbjk camialarında bu söylemleri gördüğümüzde goygoy yapıyoruz "sanki benden önce şampiyon oluyordunuz" falan diye. Güç zehirlenmesine dönüşmediği şekli ile kabullenilebilir ama umarım duracağı noktayı biliyordur.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hocam dün alanya denen takım 3 pas üst üste yapamadı. Avrupada takımının beğenmediği bunlar kim dediği takımlar seni sahada dolaştırıyor. Avrupaya başka oyun oynatman lazım. Berkanı küstürmekle olmaz o iş.

sevmiyorum
beğenmiyorum
desteklemiyorum
istemiyorum

Fatih hocayi nekadar cok elestirdiysem bunuda elestiririm herzaman.
Ama Gs hocasinin herzaman arkasindayim.

Galatasaray ın futbolcusu ve hocası olması hasebiyle başarılı olsun elbette isterim. Soru Okan Buruk a güveniyor musunuz veya Okan Buruk la ilerlemek istiyor musunuz olsa daha iyi olurdu bence. Açıkçası güvenemiyorum oyunu okuması yetersiz. Maç başı planları iyi olabilir ama oyuna müdahale, oyun okuma, td dokunuşu falan bunlar çok eksik bence. Ezber değişiklikler yapılıyor, forma adaletli dağıtılmıyor. Bu sebeple kendisiyle yola devam etmek istemiyorum. Şampiyon da olsa bu durumlar düzelmedikçe yola devam edilmemelidir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım kötü olsun da Hoca gitsin diyecek kadar kafayı yemedim (şu an forumun belki de yarısı böyle) ama ciddi sıkıntılar var hem genel idarede hem de oyunda. Yardan aşağı gidiyoruz, artık şu sürekli oyun dışı konuşmalara bir son vermesi lazım. Her maçtan sonra hava şartları, zemin, hakemler, taraftarlar, yazarlar, federasyon, fikstür, rakip tdler vs bunları çok değil, arka arkaya 2 kere söylediğin zaman orada bir şeyler yanlış gidiyor demektir ve artık sürekli şikayet eden adam olarak etiketlenirsin. En başta bunları acil bırakıp yapıcı eleştirileri (aklı başında duran adamlara baksın, twittera falan bakmasın en basitinden) değerlendirmeye alıp böyle toplantılarda da bunlara değinmesi lazım.

Bu şekilde devam ederse zaten takım iyi gitse bile taraftarın çoğunu arkasında bulamaz. Ufak bir tökezlemeye bakar. Her şey bir tarafa RFS gibi bir takıma puan bırakan bir teknik direktörün saha dışından bu kadar konuşmaya hakkı olamaz. Artık o bahaneler suyunu çekti, inanılmaz negatif intiba oluşturuyor.

2 sene şikecilerin önünde şampiyon olmuş hocanın kredisi bende çok yüksek. Sezon sonuna kadar hoca değişikliğinin tartışmaya açılmasını dahi saçma buluyorum.

Erden başkanın açıklamaları sonrası eskisinden daha çok destekliyorum.

Gs nuhabirleriyle ilgili başlık açılsa iyi olur ,orada muhabirleri konusabiliriz ,o tek hücrelilerin nasıl yabancı yerli hoca ayrımı yaptığını görürüz

Kovulursa yerine Fatih Terim'in geleceği neredeyse kesin olduğu için mecburen destekliyorum. Ama asla fikrimden vazgeçmedim. Hoca falan değil.

hataları yok değil ama kesinlikle kalmalı. istikrar sağlanmalı. bu geçen 2 sene iyi kredi açtı kendisine. devamı gelecekse bu tarz basarılardan sonra gelir bi teknik direktör için. ben dünyanın en iyisini de getirsek bu takıma taraftarın baskısı, yönetimin iş bilmezliği sayesinde çok kalacağını sanmayanlardanım. uzun vadeli kalımlar olmazsa başarının da gelmeyeeğini düşünelerdenim. öyle 1 2 sene de kurulmus takımların özellikle avrupada basarılı olacağını hiç sanmıyorum. ligde bile bocalıyorlar. dinamizmi çok değişik memleketin.

Hayir, cünkü Galatasaray seviyesinde bir hoca degil , hic bir zaman da olmadi, güclü kadronun meyvelerini yiyor.

Aklını başına alması lazım. Burası Galatasaray.

Destekliyoruz ama körü körüne değil.

Geri
Üst Alt