Okan Buruk'un Apandisiti Patladı ve Ameliyata Alındı!

cok gecmis olsun. 1 haftada kendine gelir. derbide bence olmaz

Apandisit ameliyatı sonrası ne kadar sürede iyileşir?

Ameliyatın hangi yöntemle yapıldığında bağlı olarak hasta ameliyat sonrası birkaç gün hastanede kalmakta ve sonra taburcu edilmektedir. Hastalar genellikle 12 saat içinde ayağa kalkabilmektedir. Ortalama bir hafta sonra ise normal yaşamına dönebilmektedir.

Bir hafta süreyle araç kullanmaktan ve cinsel ilişkiden kaçınılmalıdır. Bir aya kadar 8-10 kilodan fazla ağırlık kaldırılmamalı, ağır fiziksel egzersizler ve yürüyüş dışındaki sporlar yapılmamalıdır. Ameliyattan sonra vücuttan apadisin eksilmesi nedeniyle bedensel işeyişte bir bozukluk veya noksanlık olmaz.

hastır. çok tehlikeli. Allah şifa versin hocam

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Patlamadan ameliyata almışlardır bence yoksa apandisit patlaması tehlikeli diye biliyorum.

Ben de 10-11 yaşlarında iken patlamasına ramak kala ameliyata almışlar çok hatırlamıyorum. Kör bağırsağımı almışlardı galiba yanlış hatırlamıyor isem. Sebebi de fazla abur cubur tüketmekti sanırım. Bir gün sonra taburcu etmişlerdi ama 1 hafta yatmıştım.

Hocamıza tekrardan çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Patlamak üzere denilerek ameliyata girmiştim. 3 gün sonra hastaneden taburcu oldum.10 gün sonra işe başlamıştım.

Apandisit ne idüğü belirsiz ama arıza çıkartabilen bir organımsı. Ben de apandisit ameliyatı olmuştum. Ağrısı kötüdür.

Geçmiş olsun hocam.

Geçmiş olsun .Acil şifalar.

Geri
Üst Alt