Okan Buruk'un Gelişiyle Oluşan Derbi Tablosu

Hahahahahh allahın şabanı kendinden emin emin böyle yazıyodur

EDtwz4-WkAAvsRx.webp

Denk takımlarlar veya aşağımızdaki takımlarla oynayınca GSC: Kadro kalitemiz daha iyi abi zaten kazanamayacaksa gitsin.
Liverpool’u, Juventus’u, Tottenham’ı vs yendiğimizde GSC: Abi Osimhen’i falan bu yüzden aldık, Okan Liverpool’u yenmeyecekse neden Osimhen veriyoruz eline. Yenmiyorsa istifa etsin.
Bodo’yu yendiğimizde GSC: Az bile attık 5lememiz lazımdı zaten. Okan istifa.

Bodo CL’de önüne gelene saplayınca GSC: Helal olsun abi taş gibi takım, valla yenmek çok zor, takım dediğin böyle olur. Bizimki anca Osimhen’le oynasın. Okan istifa.

Biri var. Bilirim yıllardır, gs li. 24 saat her ortamda gs ürünleri kullanan tiplerden

Geçen sporda denk geldik. Konuşuyoruz. Okan p.çini sevmem ha dedi. Neden dedim

Bak gardaş ben ufacıktım, babam beni olimpiyata götürürdü, çamurlu yollardan giderdik, biz öyle gs liyiz dedi. Bak bu da dövmemiz dedi (koluna kocaman aslan yaptırmış)

Ben de bakıyorum nereye bağlıcak. Biz öyle gs liyiz dedi ve sustu. ‘Ben bi şu hareketi deniyim’ dedim ve uzadım

Burda da aynı bu levelde tipler var. Kendini gs nin sahibi sanıyo. Lan siz kimsiniz olum ya. Hiçsiniz hiç

Okan Hoca derbi konusunda bariz üstün. Yalnız tjk lig maçları dahil mağlubiyetler bile olabilir de kupa maçındaki facia ve 1-0 lık fener maçı aşırı moral bozucuydu. E bir de süper kupa finalinde fbye yenilmek var. Finalde fenere kaybetmek nedir yahu, tarihimize hakaret.

Biri var. Bilirim yıllardır, gs li. 24 saat her ortamda gs ürünleri kullanan tiplerden

Bak gardaş ben ufacıktım, babam beni olimpiyata götürürdü, çamurlu yollardan giderdik, biz öyle gs liyiz dedi. Bak bu da dövmemiz dedi (koluna kocaman aslan yaptırmış)

Ben de bakıyorum nereye bağlıcak. Biz öyle gs liyiz dedi ve sustu. ‘Ben bi şu hareketi deniyim’ dedim ve uzadım

Burda da aynı bu levelde tipler var. Kendini gs nin sahibi sanıyo. Lan siz kimsiniz olum ya. Hiçsiniz hiç
Okanın dövmesi yokmuş sanırım üstat ben öyle anladım arkadaşının anlattığından, o yüzden sevmiyor gibi.

Bunu 8 yaşında florya ya giren adam için mi söylüyor 😀

Siyah beyazlılar, cumartesi oynanan maçla birlikte Sergen Yalçın yönetiminde Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ligde 8 kez rakip oldu. Beşiktaş, bu karşılaşmaların 4'ünü kazandı. 3 derbiden beraberlikle ayrılan siyah beyazlılar, sadece 2020-2021 sezonunda deplasmanda Galatasaray'a 3-1 yenildi.

O zaman benim ağabeyler ne yapsın? Bu yine olimpiyata gidiyormuş bizimkiler ellerindeki 3 kuruş parayı denk edip İstanbul a geçip sabahın köründe bilet kuyruğuna girip maç izliyorlardı... adayı falan bize vermeleri lazım 😀

O zaman benim ağabeyler ne yapsın? Bu yine olimpiyata gidiyormuş bizimkiler ellerindeki 3 kuruş parayı denk edip İstanbul a geçip sabahın köründe bilet kuyruğuna girip maç izliyorlardı... adayı falan bize vermeleri lazım 😀
Bunlar söylenecek şeyler de değil de işte. Ben de anlatırım bin tane şey. Saçmalık

Okan buruk adını altın harflerle yazdırıyor kardeşim gs tarihine

Siz istediğiniz kadar çamurda yürüyün

Siyah beyazlılar, cumartesi oynanan maçla birlikte Sergen Yalçın yönetiminde Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ligde 8 kez rakip oldu. Beşiktaş, bu karşılaşmaların 4'ünü kazandı. 3 derbiden beraberlikle ayrılan siyah beyazlılar, sadece 2020-2021 sezonunda deplasmanda Galatasaray'a 3-1 yenildi.

Derbi canavarı anlamında

İsmail > sergen > okan mış he

Vay vay vayyyy demet ablam hoş gel dinnn

Bu yıl FB'ye de yenilmedi mi Gökhan abi

Bu sezon hocam biraz üzdp derbilerde. Blowjobtasin da sansina iki kere cl maclarina denk geldiler

İnönü'de ibneleri yen hocaaa.

Kimi linçlediniz yav

Bu sezon hocam biraz üzdp derbilerde. Blowjobtasin da sansina iki kere cl maclarina denk geldiler
Bu derbiyle beraber 4 oluyor.

İlk sezon Bayern, 2. sezon Tottenham, bu sezon ilk maç Liverpool, şimdi de yine Liverpool maçına denk geldi.

Normal bir dönemde oynayamadık hiç.

Geri
Üst Alt