Okan Buruk'un Yeni Sözleşme Detayları Belli Oldu

Fernando Santos'un yıllık 2.5 aldığı, Razvan gibi bir hocanın bile 3-4 milyon maaş istediği yine Okan hoca gelmeden önce konuşulan Gallardo'nun 4.5, Rose'un 6.5 istediği bir zamanda seni rekorlarla 2 sene şampiyon yapmış bir hocaya da 1.5-2 milyon veremezsin. İdeali 2.5 milyondu ama piyasaya baktığımızda da 3 milyon makul duruyor. Şöyle bakmak lazım Okan Buruk gitse mesela yerine Pochettino veya o kalibrede bir isim istesek 6-7 milyondan başlayacak.

Geçen yıl 200 milyon euro gelir elde etmiş kulüp aynı gelir seviyesini koruyacaksa hocasına 3 m euro maaş verebilir, normal.
Sürekliliğini sağlayabilsek muazzam bir gelir. En azından 150nin altını görmemek gerekli artık. Her yol yine sayın Timur'a çıkıyor yav.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yorumları okumadım ama neler yazıldığını tahmin edebiliyorum. O kadar gelir elde etmiş, oyunculara çuvalla para vermiş kulübün iki sene üst üste şampiyon olmuş hocası 1 Milyona mı inzalayacaktı.

Hayırlı uğurlu helali hoş olsun.

Tete’ye , Sergio ya 3 küsür maaş verip, Zaha denen adama 7 verip, Hocaya 1.5-2 veremezdin. Eğer maaş dengesi çığırından çıkmış olmasaydı hocanın maaşı da daha dengeli bir artışla olurdu. Maalesef maaş dengesinde ipin ucunu kaçırdık bir kere. Daha önce de oldu bu. Aysal dönemi, Dursun 1. dönemi. Bolca maaş dağıtarak başarı yakalamaya çalışmak Türk futbolunun çapsızlığı. Bizde fenere uyduk, çapsızlaştık.

TL komikleşti arkadaşlar 110 milyon tl görünce bende bi şok geçirdim ama sonra baktım ki 3 milyon euroya tekabül edince normal geldi. Bizi bu hale getirenler utansın.

Galatasaray seviyesinde bir kulübün hocasi için 3M € gayet normal. Üstelik iki zor şampiyonluk rekor üstüne rekor kırmış, camianin efsane oyuncusu söz konusu.

Gönüllerinden kopan buymuş
Ya da 2 2-5 teklif ettiler hoca mı kabul etmedi
Bi maaş 20 milyondan 110 milyona nasıl çıkar abi
2 senede çalıştığın firmanın 200-300 milyon euroluk yatırımını boşa çıkarmayıp bir de ekstra 100-150 milyon euro kazanmasını sağlarsan senin de maaşın 5.5 katına çıkar.

Dünyada en zor işlerden biri Gs de teknik direktörlük yapmak çünkü tahammül yok, kredi çok çok az. Verilen para helal olsun ama bu sene de Avrupa da hayal kırıklığı olursa karşılıklı anlaşarak vedalaşılmalı. Çünkü gecen senenin Kopenhag ve Prag deplasmanları travma gibiydi.

Adamın 2 sezondur kazandırdığı paraya bakarsan, rakiplerin hocalarına verdikleri paralara bakarsan helali hoş olsun demekten başka birşey düşmez bize...

Maaşı gecikse laf etmez, başarısız olsa gönderiler kalan parası için FIFA'ya falan gitmez...

Hak ettin hocam iyi günlerde harca paranı...

Okanın emeğinin ve bize kazandırdıklarının karşılığı para ile ölçülmeyecek kadar değerli ve özel

Piyasa şartların da böyle bir hoca 3 milyon euro ya bedava sayılır

Elalem bitiklere içi geçmiş sadece ismi kalmışlara 15 veriyor

Dünyada en zor işlerden biri Gs de teknik direktörlük yapmak çünkü tahammül yok, kredi çok çok az. Verilen para helal olsun ama bu sene de Avrupa da hayal kırıklığı olursa karşılıklı anlaşarak vedalaşılmalı. Çünkü gecen senenin Kopenhag ve Prag deplasmanları travma gibiydi.
Kopenhag ve Prag’a kaybedeceğimizi biliyordum. Benim için beklentim dahilinde sonuçlardı. Bu takımla hocanın oynattığı oyun Avrupa’da sökmez. Daha vakti var Avrupa’nın. Hocanın biraz daha çalışması lazım. Daha dinamik ve beraber oynamaya alışmış bir takım kurması lazım.

Kopenhag ve Prag’a kaybedeceğimizi biliyordum. Benim için beklentim dahilinde sonuçlardı. Bu takımla hocanın oynattığı oyun Avrupa’da sökmez. Daha vakti var Avrupa’nın. Hocanın biraz daha çalışması lazım. Daha dinamik ve beraber oynamaya alışmış bir takım kurması lazım.

Baba 2 yıl güldük eğlendik şampiyon olduk. Bu sene Avrupa da karavana olursa Okan Hoca değil Ancelotti olsa yine yollar ayrılmalıdır.

Baba 2 yıl güldük eğlendik şampiyon olduk. Bu sene Avrupa da karavana olursa Okan Hoca değil Ancelotti olsa yine yollar ayrılmalıdır.
Avrupa dan ne beklentin var? Artık al ye düşme de yok. Cl ye girip toplayabildiğin puanı toplayıp paraları almak hedef artık. Avrupa da başarı istiyorsan ligde başarısız olup diğer kupalara gitmek gerek. Bunu da kabullenmeyeceğine göre...

Adamlar lig şampiyonluğu için 15 milyon bayılıyorlar. Sen diyorsun ki Avrupa da başarı gelmez ise yolları ayırmak lazım. Sen 4 sene üst üste şampiyon ol o gelirleri al sonra zaten orada da bir çeyrek final falan yaparsın...

Avrupa dan ne beklentin var? Artık al ye düşme de yok. Cl ye girip toplayabildiğin puanı toplayıp paraları almak hedef artık. Avrupa da başarı istiyorsan ligde başarısız olup diğer kupalara gitmek gerek. Bunu da kabullenmeyeceğine göre...

Adamlar lig şampiyonluğu için 15 milyon bayılıyorlar. Sen diyorsun ki Avrupa da başarı gelmez ise yolları ayırmak lazım. Sen 4 sene üst üste şampiyon ol o gelirleri al sonra zaten orada da bir çeyrek final falan yaparsın...

Bu sene Kopenhag ya da Prag engellerini geçmek gibi bir beklentim vardı. Bunu bir beklenti olarak da görmüyorum aslında, yapmalıydık. Beklenti diyebilmek için şampiyonlar ligi çeyrek ya da yarı final telaffuz etmem gerekirdi. Gs olarak Manchester City ile biz oynamalıydık ya da talihsizlik oldu Liverpool ile eşleşmeliydik. Bu sene molde yi bile zor eledik. Seninkisi varlık değil kıtlık bilinci gibi geliyor bana kusura bakma

Bu sene Kopenhag ya da Prag engellerini geçmek gibi bir beklentim vardı. Bunu bir beklenti olarak da görmüyorum aslında, yapmalıydık. Beklenti diyebilmek için şampiyonlar ligi çeyrek ya da yarı final telaffuz etmem gerekirdi. Gs olarak Manchester City ile biz oynamalıydık ya da talihsizlik oldu Liverpool ile eşleşmeliydik. Bu sene molde yi bile zor eledik. Seninkisi varlık değil kıtlık bilinci gibi geliyor bana kusura bakma
Biraz dev aynasında görmemek lazım kendimizi. Söylediğin 2 takım da Avrupa da en az bizim kadar başarıları olan takımlar. O platformda bizim için kesin favori olacak bir durum söz konusu değil. Maçların da hep kırılma anları oldu. Kırmızı kartlar vs gibi. Evet o gün çok üzüldük.

Valla varlık içerisinde değil kıtlık içerisinde yaşadığımız için bu düşüncede olmak normal. Yani maçlarda da başımıza neler geldiğini görüyoruz. Realist bakmak lazım biraz da olaylara...

Ben mesela bu sezon Cl ligi sonrası playoff oynamaya başarı gözüyle bakarım.

Biraz dev aynasında görmemek lazım kendimizi. Söylediğin 2 takım da Avrupa da en az bizim kadar başarıları olan takımlar. O platformda bizim için kesin favori olacak bir durum söz konusu değil. Maçların da hep kırılma anları oldu. Kırmızı kartlar vs gibi. Evet o gün çok üzüldük.

Valla varlık içerisinde değil kıtlık içerisinde yaşadığımız için bu düşüncede olmak normal. Yani maçlarda da başımıza neler geldiğini görüyoruz. Realist bakmak lazım biraz da olaylara...

Ben mesela bu sezon Cl ligi sonrası playoff oynamaya başarı gözüyle bakarım.

Abi o zaman bu çemberde takılacaksak neden Icardi diye soruyor insan ?

Geri
Üst Alt