Okan Buruk'un Yeni Sözleşme Detayları Belli Oldu

Okan burukun yanina bir iki yabanci taktiysen gelmese ayni sikintilari devam yasariz, umarim burda yönetim hocayi ikna edip yabanci yardimci getirirler.

2. sezon 200 alır
1717793626117.webp

Tarihin en büyük eyyamının döndüğü iki sene de tüm Galatasaray düşmanlarının alayını çatır çatır hoplatmış. Kafalarına vura vura iki şampiyonluk almış. Yetmemiş bunca yıldızı idare etmiş. Uzun lafın kısası bu sözleşmeyi sonuna kadar hak etmiştir. Keramettin'in de dediği gibi gelirlerde süreklilik sağlanırsa bu sözleşme deve de kulak kalır.

Oldukça hakkaniyetli bir maaş. Tam kıvamında.
Hocam bizi 2 sene daha şampiyon yapar da inşallah, bir sonraki sözleşmesini 5 milyon euro yaparız.

Gönüllerinden kopan buymuş
Ya da 2 2-5 teklif ettiler hoca mı kabul etmedi
Bi maaş 20 milyondan 110 milyona nasıl çıkar abi
2 sene üst üste rekorlarla ezeli rakibini kudurtarak şampiyonluklar kazan, sana da verelim o kadar para.

Demek ki 20m azmış

Adamlar elin adamına 420 milyon tl veriyor bilmiyorum hesapladın mı

Dip not
Okan hocanın son 5 yılda 3 şampiyonluğu var bu ligde

Rakibin şikeyi nirnanaya ulaştırdığı dönemde 102 puanla şampiyon yaptı herif.. Alsın helal olsun..

Yıllık 20 milyon lira futbol dünyası için asgari ücret gibi bir şey bu arada.

İlk 2 seneye karın tokluğuna çalıştı adam. Mourinhonun 15 aldığı yerde 2 senede 2 şampiyonluk getirmiş şl gruplarına kalmış hocaya bu paralar gayet normal

Futbolcuların arasından 8-10 milyon Euro kazananlar varsa eğer teknik direktörün alacağının bu seviyelere gelmesi de çok sorgulanmamalı.

Tabii bu işin doğrusu ülkenin durumunu da düşününce aslında toplam bir kadroya yıllık 40 milyon Eurodan fazla harcanmamasıdır ama işte o ideale ulaşmak için bayağı bir şeylerden feragat etmek zorundasın. Ben de Salzburg gibi bir yapımız olsun, harcadığımızın yüz katını kazanalım isterdim ama bizim taraftar sayımız 1 milyon değil, o yıldız oyuncular illa ki alınıyor. Almak istemesen de alıyorsun.

maaşın çok hocam. Yönetim olsam izin günlerinde sana mesai yazardım!!1

Aylık 10 milyon TL alıyor. 10 lira vermem bu seneki hal ve hareketlerine

Geri
Üst Alt