Okan Buruk'un Zaha Kararsızlığı

Keremin rezil futbolunda kararsız kalamiyor bunda kalıyor. Seneye bu herifi yine 11 de düşünür bu hocamız haha. Sonra niye elestiriyorsun

Zaten formsuz olan Kerem son Ramazan maçında dinlenmeli. Gerekirse sonradan girsin.

Son maçlardaki gibi bir iç saha maçı performansı gösterirse taraftarla arası daha da açılabilir...

Boş haber yüzünden hocayı aleştirenlere hayret ediyorum. Okan hoca nereye gitse çok kararsızım yaw diyormuş. Kararısızım diye söylenip duruyormuş.

Evlatçılığı tutar yine Kerem'i oynatır

Düşünecek bir şey yok ilk 11 oynamalı

Hoca kendine gel yav. Ne Kerem'i? 10 hafta önce kesilmesi gereken herifi oynatmayı mı düşünüyorsun?

Keremin yedek bekleme zamanı geldi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem'i iki üç maç kesse zaten kendine gelecek. Hırslı bir topçu Kerem. Kötü oynuyorsa kes, hırsıyla kendi kendine düzelecektir

Sezon boyunca bu kararsızlığı yasamasa belki şuan başka şeyler konuşuyor olurduk. Keremi severiz ama formsuz kardeşim bu sene ne yapalım hak edene ver formayı. Zaha şuan hak ediyo. Belkide kalan haftalarda seni taşıyacak neden bu Kerem ısrarı anlamıyorum. Yeterince Türk te var kadroda. Abdul baris Kerem demirbay Kaan Daha ne olması lazım Zahanin oynamasi icin? Zaten bu maçta oynatmazsan bu adam tamamen siler ki haklı.

Boş haber yüzünden hocayı aleştirenlere hayret ediyorum. Okan hoca nereye gitse çok kararsızım yaw diyormuş. Kararısızım diye söylenip duruyormuş.
Valla boş haber yada değil bilmiyorum ama Gördüğüm hoca öyle yada böyle Keremde ısrar ede ede kaç tane maç verdi. Taraflı haber vs. bilemem ama çokta soylenenden farklı olmuyo. Şampiyonlar ligi Kerem tüm maçlar 10 no kopenhaga turu verdik. Sparta maçı tam zahalik maç. Sparta kanadı çok kötüydü. Kerem oynadi hicbir varlik gisteremedi orda. Puan kaybettiğimiz bir kaç lig maçında da benzer senaryo oldu. Zaha küsmüştü o aralar ben hakta veriyorum. Hoca bu konularda baya kötü grafik ciziyo. Kazimcan Bayern maçı mesela. Bir sürü var saymak istemiyorum. Neyse umarım az biseyler ders olmuştur. Haberde yalandır

Böyle birşey olursa Zaha'nın yerinde olsam sallamazdım ligin geri kalanını.. Okan Buruk'ta zaten Keremi , İcardi'yi şampiyonluğun önüne koymuş demektir.. Onlar mutlu olsun şampiyon olmasakta olur.
Zaten sallamıyor

keremi elestirdim diye zamaninda kerem konusundan banlandim bakiyorum simdi herkes elestirmeye baslamis

Kerem birkaç hafta oynamasa iyi olur bugünden sonra

ikilem cidden var ise ; ozellikle son mac/form dolayli -ilk secim zaha olmali.

*genel sezon performanslari konusunu suan konusmak pek saglikli olmaz. sezon biter her iki oyuncumuzun da performanslari arti eksi degerlendirilir.

guncele donersek-
velhasil : sevgili okan hocamiz dan beklentim , kendisin de begendigim yonu olan *pragmatikligi > oyuncu secimlerinde de yapmasi.

basta dedigim gibi ,
*oyuncunun mevcut *guncel *form konusu karar verme adina kilit nuans bu gibi kararsiz durumlar da. nacizane secimim : zaha olurdu.

saygi ve selamlar.

koy hocam tam ivme kazandı adam haketti de bence. son virajda kerem'in formuna bırakamayız bu işi. denemek lazım. bu zamanda oynatmazsan o zaman kaybedebiliriz zahayı

Yetheerr hocam, keremi artik kesmen lazim. Kac mactir kötu oynuyor

Geri
Üst Alt