- 6 Eylül 2014
- 83.201
- 56.777
- 4.283
Keremin rezil futbolunda kararsız kalamiyor bunda kalıyor. Seneye bu herifi yine 11 de düşünür bu hocamız haha. Sonra niye elestiriyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla boş haber yada değil bilmiyorum ama Gördüğüm hoca öyle yada böyle Keremde ısrar ede ede kaç tane maç verdi. Taraflı haber vs. bilemem ama çokta soylenenden farklı olmuyo. Şampiyonlar ligi Kerem tüm maçlar 10 no kopenhaga turu verdik. Sparta maçı tam zahalik maç. Sparta kanadı çok kötüydü. Kerem oynadi hicbir varlik gisteremedi orda. Puan kaybettiğimiz bir kaç lig maçında da benzer senaryo oldu. Zaha küsmüştü o aralar ben hakta veriyorum. Hoca bu konularda baya kötü grafik ciziyo. Kazimcan Bayern maçı mesela. Bir sürü var saymak istemiyorum. Neyse umarım az biseyler ders olmuştur. Haberde yalandırBoş haber yüzünden hocayı aleştirenlere hayret ediyorum. Okan hoca nereye gitse çok kararsızım yaw diyormuş. Kararısızım diye söylenip duruyormuş.
Zaten sallamıyorBöyle birşey olursa Zaha'nın yerinde olsam sallamazdım ligin geri kalanını.. Okan Buruk'ta zaten Keremi , İcardi'yi şampiyonluğun önüne koymuş demektir.. Onlar mutlu olsun şampiyon olmasakta olur.
demek kı dogru yoldasınkeremi elestirdim diye zamaninda kerem konusundan banlandim bakiyorum simdi herkes elestirmeye baslamis
Benide icardi ilk geldiğinde savundum diye banladirlar Adam simgesi oldu Galatasarayin kimsede banini açalım demiyo..keremi elestirdim diye zamaninda kerem konusundan banlandim bakiyorum simdi herkes elestirmeye baslamis