- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Ali yeislyurt var oynatmiyoMevkisi stoper gençler yerine Berkan'ı oynatmak yersiz geliyor bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali yeislyurt var oynatmiyoMevkisi stoper gençler yerine Berkan'ı oynatmak yersiz geliyor bana
Futbol bu. Bu seneki fiksturun gecen senekinden daha iyi oldugu acik. Sen diyorsun ki Avrupa maci sonrasi fener deplasmani var. Napcan oturup aglicsn mi cikip oyununu mu oynayacan? Kendi sahandaki macta kaleyi bulan bir sut cekememissin kalkmis daha oynanmamis mac icin agliyon.2 sezondur fenerlisin herhalde
Ne anlatıyon agaFutbol bu. Bu seneki fiksturun gecen senekinden daha iyi oldugu acik. Sen diyorsun ki Avrupa maci sonrasi fener deplasmani var. Napcan oturup aglicsn mi cikip oyununu mu oynayacan? Kendi sahandaki macta kaleyi bulan bir sut cekememissin kalkmis daha oynanmamis mac icin agliyon.
Iyi gunler.Ne anlatıyon aga
Ben diyorum ki hocanın gençlere yönelememesi normal 2 sezondur
Genç topçu istiyorsan git hollanda fln izle
İyi günler
oynamak için kendi isteğiyle gitmişti. şu çocuktaki azim kimsede yok.Baris alper alt yapi oyuncusu degil ama rezerv ligde oynuyordu ilk sezon
Kanayan yaramıza parmak basmışsınız.Valla bu ucuncu senesi hocanin artik bu konuda birkac kelam edebiliriz diye dusunuyorum.
16-17 yasindaki oyunculara hatiri sayilir sans verilmesi lazim rakiplerimiz veriyor biz ise asiri garanticiyiz hep ezbere degisiklikler
hazirlik maclarinda bile acikcasi yeterince sure verildigini dusunmuyorum.
ekstra hazirlik maci ayarlayalim sadece genclerin oynayacagi ne olur gerekirse yardimci yonetsin sen mac raporlarina bak.
elimizde gercekten yetenekli isimler var ama 21 yasina gelene kadar tursusunu kuruyoruz sonra elimizde kayip gidiyorlar.
@Sergen Zeren konus cocugum icini dok![]()
ucuncu senesi mutamadiyen son 5dk sans veriyor sablonu dagilmis amaci kalmamis maclarda sonra oyuncularin da zaten degeri cop oluyor zaten bir iki mac vitrinlik sanslari var bir bakiyorsun 21 yasina gelmis ee ne tutuyorsun halaKanayan yaramıza parmak basmışsınız.