Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.665
- 10.853
- 2.168
Aya baktım seni gördüm, sana baktım ayı gördüm diyorlar Kemalimmm GurbommmVolkan Ayı olduğu için Volkan Hoca mi diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aya baktım seni gördüm, sana baktım ayı gördüm diyorlar Kemalimmm GurbommmVolkan Ayı olduğu için Volkan Hoca mi diyorlar
Bana Gurbettin diyebilirsinAya baktım seni gördüm, sana baktım ayı gördüm diyorlar Kemalimmm Gurbommm![]()
?Hoca olursa inşallah bir gün Okan hoca da deriz niye olmasın
sen kim oluyosun da kırılmadık rekor bırakmamış şampiyon Gs hocası hakkında hoca değil falan diyebiliyosun?
Sen kim oluyorsun da benim fikrime karışıyorsun saçma sapan fikrini kendine saklasen kim oluyosun da kırılmadık rekor bırakmamış şampiyon Gs hocası hakkında hoca değil falan diyebiliyosun?
Saçma sapan kişisel takıntılarınızı kendinize saklayın
Biz Sokan Hoca diyoruz mütemadiyenHoca olursa inşallah bir gün Okan hoca da deriz niye olmasın
Babamın kızdığı zamanki hitaplarını mı söyleyelim normal zamankileri mi?Anlamadigim bir durum. Futbolculuk döneminden kalma bir alışkanlık olabilir diye düşünüyorum yanlız twitter‘de olsun forum‘da olsun dikkatimi çekti.
Dedelerimiz Fatih Hoca‘ya „Fatih“ diye hitap eder miydi mesela emin değilim.
Bana pek doğru gelmiyor gibi sizin düşüncelerinizi merak ettim
Arkadaşlarına normal de Okan’la öyle bir samimiyeti yoktur.Erman Toroglu ise arkadaslarim diye Fatih Terim ve Şenol Güneş'e de isimleriyle hitap ediyordu.