Bunlarda Yusuf Erdoğan vardı bir ara. Bursa'ya geldi sonra sanırım. Ona da böyle patlayacak gözüyle bakan çoktu ama olmadı. Fergusonvari ellerde yetişse belki güzel şeyler olabilir bu gençler için. Yoksa futbol katili, kalenin önüne otobüs çeken, oynamak için değil oynatmamak için sahaya çıkan ellerde zor.

dün ts un yediği 2 golü okay ve abdulkadir in hatasıyla gelmesi.
yaşlarının ve tecrubesizliklerinin sonucu olsa gerek.

Okay 10 numara top oynuyordu rızanın saçmalıkları baltaladı...Yusufun baştan beri abartıldığını düşünüyorum ama yaşına göre cidden iyi bir fiziği ve fena olmayan oyun görüşü var.. Abdulkadir en yeteneklisi o da devamını getiremiyor bjk maçında çok iyiydi dün sıvadı resmen...Ben Okayı takımda görmek isterdim tabi makul bir ücretle

Okay iyi, Abdulkadir iyi olabilir ama hala soru işareti ve Yusuf bence yetersiz en azından şu an gelecekte ne olur bilinmez, riske girilecek bir isim değil hala yerli sınırı yokken.

Okay pek abartılacak kadar iyi topçu değil selçuk 2 diyebiliriz
Yusuf kanatta oynaatı mal rıza göbekte daha iyi oynuyor ama sıradan türk topçusu
Abdulkadir fena sayılmaz

Ben bu Abdulkadiri fazla izlemedim ama Trabzonlu oyuncularin arasinda parlamasi anormal olarak karsilanmamali. Adamlarin futbolculari cöp.

Abdulkadire gelince, ilk izlenim topla oynarken fazla panik yapmasi oldu. Bu hep böyle ise, kendisinden bi halt olmaz, klasik sisirme olmus.

Dün top kaptirip gol atmamiz benim icin ölcü degil ve bu yüzden kendisini elestirmem. Genc oyuncular bu hatalari yapacaktir.

Okay'in yerinde olsam Avrupa'ya giderim. La Liga yakisir.

Abdulkadir kalite kumaş

Bu oyuncuyu eleştirirken 18-19 yaşında oldugunu unutmayin

Riza okayi hala stoper oynatiyor
Senol seneye tsye gelirse bu 3lunun ismini sıkca duyariz.
Ben minumum 25-30m bonservis bekliyorum bu 3luden aptal ts yine sacma sapan topculara harcayacaktir parayi.

4.ismi unutmuşsunuz; CAFER TOSUN...Yok böyle yetenek...Şenol Hocanın elinde parlayacak...

Okay ve abdülkadiri bizde görmek isterdim.

Yusufu beğenmiyorum. İstikrarlı değil.

Takimlar Galatasaray ve Trabzonspor olmasa ama Bayern Munih ve Schalke olsaydi, Munih 1 oyuncuyu ilk firsatta alirdi diger 2 oyuncuyu da onumuzdeki ilk yari performansina gore sezon ortasi alir.

Tabi munih para basiyor, Schalkede en ust seviyedeki takimda oynamak isteyen oyuncuyu tutamaz.
Ama Isimler > Galatasaray para yok Trabzonspor para ihtiyaci var FFP transfer cezasi...

Bence 3u de alinmali ama ne kadar istiyecekler.. kim bilir.

Bu 3 tipte çok potansiyelli tipler. Okay'ın yaşı diğerlerine göre ilerledi ama Okay'ın da belli bir kumaşı var. Yedek kulübesinde Tolga oturacağına Okay otursun daha fazla katkı sağlar. Keşke bir şekilde bu 3 isimden 2'sini alabilsek.

Eğer bunlara sulanacaksak ilk önceliğimiz Abdülkadir olmalı sonra Okay, Yusuf olmasada olur.

Yusuf Yazıcı'yı Avrupa'ya satabilirler belki. Abdulkadir 1 sene daha kalır. Okay'ı da Avrupa'dan bir kulübün büyük paralara alacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt