GSC Scout # Okay Yokuşlu

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Okadar Türk ve Trabzonspor fetisligimiz var ise, alin lan su cocugu.

Altay zamanında Kayseri kapmıştı elimizden, ciddi de para vermişlerdi o yaşında. O zaman herkes Kayseri seçimi konusunda doğru diyordu ama, takım olarak düşüşe geçmeleri aleyhine oldu. Trabzon alarak müthiş iş yaptı. Stilini hep Pastore'ye benzetirim. Fizik olarak da güçlenmiş. Temposunu daha da artırırsa ortalığı yıkar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben 2 yıldır alın dıyorum :(

3 yildan beri diyorum bu takima kazandirilmali diye. Bu sene fizikte yapmis, cok is görür Selcugun yerine.

artık bunu bok verırler adamların genel menajeri hurma 10 mio ister

1549215734368.webp

ayın en iyi futbolcusu da secilmişti celta vigoda
dün de gol atmış formda bu aralar

Keske Barcelonaya karsi yenilselerdi. Belki düserlerdi o zaman ve Okayi iyi bir rakama satin alirdik.

Adamin iyi menajeri var gibi duruyor. Trabzona tek 6 milyonluk serbest maddesi koyduran kisi, Vigo da düsersek düsük serbest maddeside koydurmustur artik.

Yabancı sınırı 8 olursa eğer bence bizimkiler okay'i kiralamak için ugrasacaklar.
Okay'in, ispanya da mutlu olduğunu düşünmüyorum.

Umarım yabancı sınırı gelmez de kimseye gak ettiğinin 2-3 katını vermeyiz.

Her turlu gelebilir sonucta orta sahamiza sadece as kadroya degil yedegede lazim.
Gelecek sezon Donkun son sezonu zaten yavasdan dusmeye basladi reis maalesef yas'da zaten 33 olmus

Muthis oynuyor galiba Ispanya'da. Ama Celta kume dusmedi, yollamazlar. Yani yollasalar da adres biz olmayiz

Geri
Üst Alt