Oktay Mahmuti

Cevap: Oktay Mahmuti | Koç

Yabancılar panpa? Daha iyi isimler seçebilirdik

Onur Lakovic ve Songaila transferlerinden zamanında fazlasıyla memnundun, şimdi konuşmak kolay tabi?

Onur Lakovic ve Songaila transferlerinden zamanında fazlasıyla memnundun, şimdi konuşmak kolay tabi?
Yanılmışım demekki.Ama takımı çalıştıran kişi ben değilim.Ben yanılabilirim ama bu işi profesyonel olarak yapan bir kişinin hata payı daha az olmalı

Dünyanın en iyi antrenorü Oktay Mahmuti...

tam bir KİNGOO

Yanılmışım demekki.Ama takımı çalıştıran kişi ben değilim.Ben yanılabilirim ama bu işi profesyonel olarak yapan bir kişinin hata payı daha az olmalı

O zaman yaptırdığı transferlerden memnun olan var mı tarzı hesap sormaya hakkın yok. Bence dinlen biraz kendinde değilsin bugün.

Bu nedir kardeşim her hafta senin gönlün kayacaksa yorumların da kimseye inandırıcı gelmez transfer boys :yenieek:

lakovic sonradan acılabilirde. songliayı direk göndermek lazım. cok agır bikere. ben arkadan biri cekiyo sanıyorum adamı.

oktay mahmuti ye zamanında lucescu ya yapıldığı gibi yapılmaz inş.

ben cooook beyeniyorum Mahmutiyi adamda karizmada var, ben olsam Galatasaray futbol takimin basina getirirdim futboldanda az anliyorsa.

'Ben şerefli mağlubiyetlere sevinen birisi değilim açıkçası' sözüyle dün benim forumda çok tepki aldığım sözlerimin aynısını söylemiş

'Ben şerefli mağlubiyetlere sevinen birisi değilim açıkçası' sözüyle dün benim forumda çok tepki aldığım sözlerimin aynısını söylemiş

Az farklı mağlubiye sevinmek ve sahadaki mücadeleyi alkışlamak çok farklı şeyler.

Oktay Mahmuti hocamiz umarim en az bir kac yil bizle daha kalir, mutlaka bir ekol haline gelmemiz lazim.

Onur Gürel her hafta değişen zıt görüşlerin ile forumdaşlarımızın beynini yıkayamıyorsun

Artık basketbol programlarını gördüğümde izliyorum.Basketbolu bize sevdirdiği için teşekkürler Oktay Hoca... :tiphat:

adamın hası. umarım senelerce başımızda kalır

Geri
Üst Alt