Oktay Mahmuti

Cevap: Oktay Mahmuti | Koç

Skorer bir forvete ihtiyacımız var

her attığı sayı olan cinsinden

tez alınmalı

O üçlükten sonra ancak bizim karakterimizdeki bir takım bu maçı alabilirdi

Büyüksün hocam

Adamın dibi resmen, büyük saygı duyuyorum kendisine.

Adam Mourinho'nun basketboldaki kişilikli versiyonu.

Maçtan sonraki açıklamalarıda harikaydı, Taraftara teşekkür edecek misiniz ? sorusuna, yabancı olsalar teşekkür ederiz onlar aileden zaten dedi, reis

kingo

Ne yalan söyliyim ben inancımı kaybettim o 3lükle.Tekrar kalkabilmek kolay değildi ama bunu da yaptı bu takım.Yerlere kadar eğiliyorum önünde Hocam:016:

69 - 66 iken o üçlükten önce faul yapmayın dediğin hatalı buluyorum, orda faul yapmalıydık, bunu ekleyip sonra hocayı ayakta alkışlıyorum, bu kadar kusur kadı kızında da olur:)

Sen bizim başımızın tacısın.Ömürboyu takımın başında kal be reis.

Hocam sana hep kızarım halada kızıyorum ama sen yinede bu takımda kal.

Sene sonu bırakma bizi.

Çok büyüksün koç, lakin son saniyede risk almadan faul yaptırsaydın da bizi stresten öldürmeseydin.

69 - 66 iken o üçlükten önce faul yapmayın dediğin hatalı buluyorum, orda faul yapmalıydık, bunu ekleyip sonra hocayı ayakta alkışlıyorum, bu kadar kusur kadı kızında da olur:)

Girdikten sonra bunu söylemek kolay o adamın oradan üçlük atma ihtimali, ilkini atıp 2.ci de ribaundu alma ihtimalinden çok daha azdı.

423602_10151210408090164_15802420163_22790564_607063445_n.jpg

Abi yapmayın yahu adam kendi yarı sahasının ortasından attı.Hangi faul?İlkini atıp 2.sini kaçırıp tiplemek çok daha olası bir şey,tabi ki faul yaptırmıyacak.

Uzun yıllar kalmalı, çok büyüksün koç :tiphat:

Peki Tugay kardeş ikinci serbest atışı kaçırttırıp ribaundu alırken süreyi erittirme ihtimali hepsinden az değil miydi?

Oktay Mahmuti: ”Taraftarımız aileden biri. Teşekkür edilecek bir şey yok. Onlarla beraberiz. Teşekkür yabancıya edilir. ”

Girdikten sonra bunu söylemek kolay o adamın oradan üçlük atma ihtimali, ilkini atıp 2.ci de ribaundu alma ihtimalinden çok daha azdı.

Hatırladın mı Tugay 2009da Yiğitcan Turna böyle bir şut sokmuştu ve uzatmada kaybetmiştik Banvit maçını.

Cemal Nalga olayının olduğu yıl.Hemde daha geriden sokmuştu Yiğitcan.:(

Basketbolun imparatoru:005:

Geri
Üst Alt