Oktay Mahmuti

Cevap: Oktay Mahmuti | Koç

biz bir AILEYİZ
ayatollah.gif

Bi insan bu kadar klas olur mu yahu? 1 numarasın Mahmuti. Şu Terim ile Mahmuti'nin yan yana 1 fotosu olsa keşke :)

Hatırladın mı Tugay 2009da Yiğitcan Turna böyle bir şut sokmuştu ve uzatmada kaybetmiştik Banvit maçını.

Cemal Nalga olayının olduğu yıl.Hemde daha geriden sokmuştu Yiğitcan.:(

Karıştırıyorsun galiba geçen sene play-off yarı final serisi 2.maç Bandırma 3.periyot sonuydu sanırım, bizzat o potanın arkasındaydım pis acıtmıştı :)

Hayır 3 saniyede pota altında alınacak ribaund direk şut demek

binde bir olacak şey oldu biz de konuşuyoruz

Nereye hayır ya ribaundu kovalarsın, alma ihtimalin bile vardır üstüne önde baskıyı kurarsın, dribling'i yapana kadar zaten 2.9 saniye biter

Karıştırıyorsun galiba geçen sene play-off yarı final serisi 2.maç Bandırma 3.periyot sonuydu sanırım, bizzat o potanın arkasındaydım pis acıtmıştı :)

Yok normal sezondada 2009da attı iyi hatırla.

Banvit zaten o maçta 15 sayı falan öndeydi senin söylediğin maçta.Ben Jasaitisli D-Washlı zamanı söylüyorum düşün hatırlayacaksın.

Nereye hayır ya ribaundu kovalarsın, alma ihtimalin bile vardır üstüne önde baskıyı kurarsın, dribling'i yapana kadar zaten 2.9 saniye biter

Allasen böyle bir akşamda yaptığın tartışmaya bak.

Mantıklı her insan için atinadan atılıcak 3lük,kaçan serbest atışı alıp sayıya çevirmeye tercih edilen bir şeçenektir.Tamam farklı düşüncelere saygımız olsunda bu kadar da değil yahu.

Kovalanmayan ribaund mu oluyor, bir anda önüne düşer atarsın 2 saniyede kalır bile ne olacağı belli mi orada. Serbest atıştan alınan hücum ribaundu mu normal orta sahanın 3 metre gerisinden atılan üçiük mü?

Neyse reis Cevheri iyi oyuna soktu bugün.

Yine doğru hamlelerle oyuna etkisini gösterdi.

Yok normal sezondada 2009da attı iyi hatırla.

Banvit zaten o maçta 15 sayı falan öndeydi senin söylediğin maçta.Ben Jasaitisli D-Washlı zamanı söylüyorum düşün hatırlayacaksın.

He tamam o maçı izlememiştim, üçlüğü biliyordum ama Yiğitcan'ın attığını bilmiyordum adam bize çalışıyor demek ki

Kovalanmayan ribaund mu oluyor, bir anda önüne düşer atarsın 2 saniyede kalır bile ne olacağı belli mi orada. Serbest atıştan alınan hücum ribaundu mu normal orta sahanın 3 metre gerisinden atılan üçiük mü?

Sen orada faulü kaçırdığında ribaundu alma ihtimalin de var, he alamadın diyelim rahat pozisyon bulup şut sokman da bir o kadar zor

Bu adamin durusu konusmasi efendiligi kuslara ve digerlerine ders olsun.uzun sureli kontrat yapalim insallah.gelecek Oktay hocayla gelecek.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Fatih Terim ve Oktay Mahmuti.

İki büyük değer. İki büyük adam.

Bu sene çok şanslıyız gerçekten.

Allahım binlerce kez şükürler olsun sana.

Maç kazanınca değil, herzaman sahip çıkmalıyız. Bazen çatlak sesler çıkıyor bunlar beni üzüyor. Şube ona emanet. Proje içerisindede kalmaya devam edecek. İstediği oyuncuları aldıracak. Bizde salona gidip destek vereceğiz. Oda bizden fazla 5 numara istemiştir. Demekki bazı sebeplerden alınamadı. Ona rağmen butakım yenilsede mücadelesinin soN topa kadar sürdürecek.

çok büyük adam çok

ben faul yapmasında degilim. 2 saniye kalada olsa o 3 lügü rahat attırmamak lazımdı. ama oktay hocaya teşekkür ederim taraftarla ilgili dedikleri icin.

Asıl başlığa kimse yazmamış

Sen olduğun sürece bu zaferlerin sonu gelmeyecek F-4 oynayacağımız günler gelecek

Futbolda FATİH TERİM ne ise Basketbolda da OKTAY MAHMUDİ dir,

Helal olsun koç,

Geri
Üst Alt