Oktay Mahmuti

Cevap: Oktay Mahmuti | Koç

ya bu kadar büyütmeyin, sizce ligimizdeki Tüm Euroleague takımlarının elenmesi tesadüf mü?

Tebrikler koç.Bu takım senin eserin.

fevkalade nin fevkinde

Düzenli olarak tebrikler hocam.:tiphat:

Yalnız sezon sonunda cok sulanan olacak hocaya. Yönetimin simdiden sözleşme yapıp Oktay hocanın buradaki geleceğini garanti altına alması lazım.

Yalnız sezon sonunda cok sulanan olacak hocaya. Yönetimin simdiden sözleşme yapıp Oktay hocanın buradaki geleceğini garanti altına alması lazım.

Başladığı işi yarım bırakacak bir yapıda değil kendisi. Rahat olalım, arkamıza yaslanıp takımı seyredelim.

hoca giderse

head-will-roll.gif

02.06.2010 Oktay Mahmuti Röportaj

[video=dailymotion;xmf1c9]https://www.dailymotion.com/video/xmf1c9_oktay-mahmuti-roportaj_sport[/video]

GSTV | Koç Oktay Mahmuti'ye ne sormak istersiniz? #MahmutiyeSor yazarak sorularınızı 15.30 'a kadar @GalatasaraySK 'ya bekliyoruz.

Sorudan sormaktan çok Hoca'yı bi 5 sene daha kalması için ikna etmeye çalışalım bence 15:30 ' a kadar.

Hoca su an Gs Tv'de. Hoca kaliyorum de,hedefim ileride Galatasaray'la Eurolig sampiyonlugu de...:)

bence hoca gelecek yıl bütcenin mutlak artmasını istiyor.direk söylemiyor ama belli ediyor :) ve hoca hala kalın bir uzun kesin alacaz demiyor.hep bu düzeylerde kalmak hedefimiz olmalı sadece sonuclar 1 asagı 1 yukarı degişebilir o kadar diyor. güzel acıklamalar yapıyor. GSSTORE'da yayın yapılıyor.

Mete koçun açıklamalarını özet geçebilir misin?

Hoca sponsoru yeterli görmüyor,daha iyisini istiyorsaniz bütçe sart gibi ima etti,sözlesmesi bitiyormus su anlik konusmak istemedi ama mutluyum dedi,bir de hedefimde Eurolig sampiyonlugu var dedi.Sonrasi genel konusmalar taraftari övüyor falan.

Hoca sponsoru yeterli görmüyor,daha iyisini istiyorsaniz bütçe sart gibi ima etti,sözlesmesi bitiyormus su anlik konusmak istemedi ama mutluyum dedi,bir de hedefimde Eurolig sampiyonlugu var dedi.Sonrasi genel konusmalar taraftari övüyor falan.

Telekomla birleşirsek istediği bütçe ona verilebilir.

Sonra işe D'Or Fischerla başlarız.:asd:

telekom bonservis ücretini karsılarsa teletovicle devam ederiz :)

Karşılasak bile o gelmez henüz.(1-2 sene daha bu seviyelerde oynayalım)

Neyse inşallah koçla bir 4-5 yıllık yeni sözleşme imzalanır.

bu telekom efesin taraftarları yok gibi bişey niye büyük takımlarla birleşmezler anlamam. boşuna yatırım yapıyırlar. halbuki büyük takımlarla birleşşeler şu ülkeden eurolig şampiyonu cıkarırız.

Anaa bu sene sözleşmesi bitiyormuş. Efes şimdiden sulanmaya başlamıştır.

Sevgili Efes yönetimi size başka bir koç öneriyorum: Ergin Ataman! Büyük maçları kazandı, kupa kazandı, Avrupada da ilerliyor, daha önce de sizde çalıştı. Teklif edin, hemen takımın başına geçirin.

Biz Oktay hocanın kenarda olmasına alıştık, zor denilenleri birer birer yapmasına alıştık. Sözleşmeyi uzatıverin hemen sayın yönetimimiz. :)

Anaa bu sene sözleşmesi bitiyormuş. Efes şimdiden sulanmaya başlamıştır.

Sevgili Efes yönetimi size başka bir koç öneriyorum: Ergin Ataman! Büyük maçları kazandı, kupa kazandı, Avrupada da ilerliyor, daha önce de sizde çalıştı. Teklif edin, hemen takımın başına geçirin.

Biz Oktay hocanın kenarda olmasına alıştık, zor denilenleri birer birer yapmasına alıştık. Sözleşmeyi uzatıverin hemen sayın yönetimimiz. :)

Yönetim isterse uzatırda.

Yav benim bildiğim koçun sözleşmesi 3 yıllık değil miydi?

Geri
Üst Alt