Oktay Mahmuti

Telekomla birleşirsek istediği bütçe ona verilebilir.

Sonra işe D'Or Fischerla başlarız.:asd:

Hoca bütçe artirimi konusunda çok hakli lafi elimde daha iyi kadro olsa daha iyisini yaparima getiriyor.Ben öyle bir anda 20-30 milyon gibi paralara çikilmasini dogru bulmuyorum ama hocaya da rahat hareket edecek imkan verilsin.

Cevap: Oktay Mahmuti | Koç

Hoca bütçe artirimi konusunda çok hakli lafi elimde daha iyi kadro olsa daha iyisini yaparima getiriyor.Ben öyle bir anda 20-30 milyon gibi paralara çikilmasini dogru bulmuyorum ama hocaya da rahat hareket edecek imkan verilsin.

13-14 milyon euro bile yeterli olur Mete bence.

Ha Telekom istese 30 falanda verirde dediğinde haklısın.

Yeni bir plan oluşturup yönetime sunar.Her ne pahasına olursa olsun kaybetmek istemez yönetim de Oktay Hocayı.Aynı zamanda taraftarı da kaybeder çünkü.Sonuçta Hocanın istedikleri için şartlar zorlanır ve gelecek sezon daha iyi bütçeyle planlanır.

Ps: Umarım:)

bu telekom efesin taraftarları yok gibi bişey niye büyük takımlarla birleşmezler anlamam. boşuna yatırım yapıyırlar. halbuki büyük takımlarla birleşşeler şu ülkeden eurolig şampiyonu cıkarırız.

efes birleşmez.tek reklam sahası basketbol.üstelik birleşme reklam yönünden bence zarar verir onlara.Bi de birleşmek isterlerse bjk ile birleşirler cünkü sahipleri bjkli.

Bu videoda 2+1 yıllık sözleşme imzalandı diyor. :) Tarih de 1 Haziran 2010.

[video=dailymotion;xmf1cv]https://www.dailymotion.com/video/xmf1cv_oktay-mahmuti-transfer_sport[/video]

Hocanın istediği,o tarif ettiği uzun belli.Nikola Pekovic.:)İstediğini daha önce defalarca açık açık söylemişti.Sene sonu kontratı bitiyor.Ama bu kadar iyi bir sezon geçirirken imkansız gibi.

Pekoviç'in 1 yıl daha sözleşmesi var.

[video=youtube;HmIh5ASLMHY]https://www.youtube.com/watch?v=HmIh5ASLMHY[/video]

''Euroleague Özel: Oktay Mahmuti'' Programın tamamı.(GSTV)

:tiphat:

Hoca dün derbiyi staddan izlemis,tabii hocanin da orada olmasiyla birlikte son dakika golü son topa kadar esprisine baglanmis dogal olarak.:) Cok yakisiyorsun hocam uzun yillar kalman dilegiyle...

Futbol takımının başında F.Terim'in,Basket takımının başında Oktay Mahmudi'nin olması çok büyük şans.

Oktay Mahmuti Koc.

Milli takim ve Galatasarayi ayni anda basaridan basariya gøturebilirsin.

En kısa zamanda sözleşme uzatılması lazım,Efes aç kurt gibi bekliyo.

Yeni sözlesme icin neyi bekliyoruz acaba?

saol hocam. hatalarınla sevaplarınla seviyoruz seni.

Geri
Üst Alt