Oktay Mahmuti

Cevap: Oktay Mahmuti | Koç

adamsin !

İmzalayın işte şu sözleşmeyi, hem biz hem hoca şu muammadan kurtulsun, seneye oynaycak takımı hoca şimdiden kursun kafasında, bir kaç oyuncuyla temasa geçsin. Neyi bekliyoruz ki?

bu kadar iyi konuşma yapabilen bi insan yok, siyasetçiler bile böyle konuşamaz ya yemin ederim. Mahmuti ve Terim Allah'ın lütfu...

"Recep Şen bu maçı mükemmel yönetti demek, onun bugüne kadar Türk Basketbolu’nda elde ettiği konuma saygısızlık olur. Recep'i ben yorumlamıyorum ve onun yaptıklarına saygı duyuyorum."

https://s1.directupload.net/images/120304/9aojlytz.swf

530928121.jpg

çok ama çok iyi bir koç olduğunu düşünüyorum,takım mühendisliği konusunda üst düzey..

Yarın hocamızın doğum günü üstüne çarşamba içeride Tofaş maçı var.Umarım güzel bir şeyler yapılır.

#finalfourasokbizioktaymahmuti#

Doğum günün kutlu olsun hocam , hep bizimle kal.

Nice mutlu Galatasaray'lı yıllara Oktay hocam.

AnQVuVYCMAIa2JO.jpg

Doğum günün kutlu olsun büyük hoca

Veli Yigit‏@veliyigit

Sevgilerinizi ilettim. Hocamız herkese çok teşekkür ediyor güzel dilekleriniz için :)) #iyikiDogdunOktayMahmuti

Çok büyük adamsın hoca. Bir viraneden çelik gibi bir takım yarattın.

Ftw ‏ @ftw1905

Bildiğiniz gibi hocamız Oktay Mahmuti'nin sözleşmesi bu yıl bitiyordu. Bugün görüşülmüş hocamız kalmak ve devam etmek istediğini söylemiş.

Ftw ‏ @ftw1905

Büyük bir ihtimal Oktay Mahmuti seneye hem koç hem de tam yetkili Menajer olarak devam edecek.

Mustafa abi bekletti bekletti sonunda acikladi. Hayirli olsun,Bu sezon sampiyon olalimda,hersey cok daha guzel olacak

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Geri
Üst Alt