Oktay Mahmuti

Cevap: Oktay Mahmuti | Koç

9 milyon az Mete.

15'e çıkmalı bence.

15 civarında çeyrek final veya final four şansımız dahada artar.

Sponsorun verdiği paraya bakarsak şu anlık zor gibi,inşallah yönetim farklı işler düşünmüştür.

Sponsorun verdiği paraya bakarsak şu anlık zor gibi,inşallah yönetim farklı işler düşünmüştür.

Sponsor sadece erkek takımına sponsor olmak istiyor falan diye haberler var diye hatırlıyorum ben Mete.

Kadın takımından çekilip falan işte.Sanki böyle bir şey var zihnimde.

Aslında kadın takımına başka sponsor bulunabilir.Medical Park bize zaten 10 milyon verse (tek erkek takımına) bütçe 13 milyon civarı olabiliyor gibi.:)

Sponsor sadece erkek takımına sponsor olmak istiyor falan diye haberler var diye hatırlıyorum ben Mete.

Kadın takımından çekilip falan işte.Sanki böyle bir şey var zihnimde.

Aslında kadın takımına başka sponsor bulunabilir.Medical Park bize zaten 10 milyon verse (tek erkek takımına) bütçe 13 milyon civarı olabiliyor gibi.:)

Bayan takımına karşı hassasım,dokunmasınlar kızlara.:)

Oktay Hoca'yı dinleyince anladım ki eğer devam ederse bil ki bütçe onun istediği yere gelmiş demek,onun için hocanın devam etmesi birçok sorunu çözecek.

Bayan takımına karşı hassasım,dokunmasınlar kızlara.:)

Oktay Hoca'yı dinleyince anladım ki eğer devam ederse bil ki bütçe onun istediği yere gelmiş demek,onun için hocanın devam etmesi birçok sorunu çözecek.

Artarsa zaten istediği tüm oyuncuları alır reis.

Benim beklentim 13-15 milyon dolar arasına çıkması bütçenin.

Sonra Spanoulisi mi alır,Kenanı mı alır kararı verir kendisi.:)

OKTAY MAHMUTİ:

"Ben buradan gitmek istemedigimi söyledim. Oktay Mahmuti burada kalmak istiyor. Ama benim farkli parametrelerim var, herkesin kendi prensipleri var. O prensipler biraraya geldiginde burada devam etmemem icin bir neden göremiyorum. Zaten kalmak istemesem görüsmezdim bile."

HaberTürk - Sportif

NBA'deki koçlar da dahil en sevdiğim koç David Blatt'dır. Hatta benim için aktif isimler arasında dünyanın en iyisidir. (Messina, Popovich, Obradovic gibi isimlere saygım sonsuz :) )

Kulübün yönetimi bende olsa ve yarın takımın başına Blatt geliyor deseler yine vazgeçmem Mahmuti'den.

Çünkü bu ''şu daha iyi koç'' meselesinden ziyade uyum meselesi. Blatt Efes'te olmamıştı mesela. Yani olur da Mahmuti ile yollarımız ayrılırsa şu yakaladığımız hava tamamen kaybolabilir. Başladığımız işi yarısında bırakmamalıyız.

Dilerim yönetim de olaya benim gibi bakıyordur ve bir an önce yeni kontrat imzalarız Mahmuti ile.

Koç bu takımdaki ruhsuzluk, şahsiyetsizlik nedir. Ben mi motive edip maça çıkartacam adamları. Yıllar sonra şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken Galatasaray sporcusuna yakışırmı bu kadar ezilmek.

bxkn.jpg

Oktay hocam çok severim seni. Umarım bi ömür takımın başında kalırsın ama son 2 maçtaki Ender inadın yakışmadı.

Ah Oktay Hocam Ah ... Bir Teknik Foul yüzüne 37 dakika üstün oynadığımız maçı verdik. Can Sağolsun. Ama şampiyon olmak isterdik.Koca Bir Sezonun emeği çöpe gitti

Senin canın sagolsun hocam iyi günde nasıl yanındaysak kötü gündede yanındayız..

Barcelona maçından sonra söylediğin bir söz vardı "Bu takım zamanı geldiğinde şerefli yenilgilere de sevinmeyi bırakacak". Fatih Terim ne ise sen de gözümüzde o olmaya doğru gidiyorsun. Bu takıma fazlasıyla yakışıyorsun.

Yanındayız hocam, kafana takma. Geldiğinden beri o kadar mutlu ettin ki bizi, Allah senden razı olsun.

Aslan’da Mahmuti krizi / CAN İŞBAKAN|

İlk kez katıldığı THY Euroleague’de çeyrek finali kaçıran ve Avrupa’da başarılı bir sezon geçiren Galatasaray Medical Park’ta koç Oktay Mahmuti’nin sözleşmesinin yürürlüğe koyulmadığı öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda biten Mahmuti’nin menajeri Misko Raznatovic, THY Euroleague Final Four döneminde Suada’da yöneticilerle bir araya gelerek başarılı teknik adamın geleceği konusunda anlaşmaya varmıştı. Buna göre Mahmuti ile 2 artı 2 yıllık sözleşme imzalanacaktı. Ne var ki futbolda yaşanan şampiyonluğun ardından UEFA’nın Türkiye’ye verebileceği olası ceza nedeniyle beklemeye geçen yönetim, basketbola konsantre olmayarak Mahmuti ile ikinci bir görüşme yapmadı. Sezonun kapanmasıyla birlikte basketbol ile ilgilenen bir yöneticinin olmaması ve şubede muhattap bulunamaması nedeniyle Mahmuti’nin yeni sözleşmesi yürülüğe girmedi. Başkan Ünal Aysal’ın basketbolu profesyonel hale getiripHakan Üstünberk’e ‘şube başkanlığı’teklif edilmesi düşüncesinin ağırlık kazandığı şu günlerde yaşanan belirsizlik oyuncuları da etkiledi. Sözleşmesi olan Ender Arslan, Jaka Lakovic ve Shumpert dışında kalan isimlerin kontrat durumları soru işareti. Gözden düşen Andric yolların ayrıldığı ilk isim olurken yeni hamleler için yönetimin kararları bekleniyor. Transferde Anadolu Efesli Kerem Gönlüm ve F.Bahçe Ülkerli Engin Atsür hedef alınıyor ancak şubede muhattap bulunamaması yeni adımlar öncesi önemli bir engel olarak göze çarpıyor. Belirsizlik ortamından sponsor Medical Park’ın da rahatsız olduğu belirtildi.

Oha bunu yeni gördüm.Can İşbakan,Galatasaray basketboluna yakın bir isimdir,kendisi Galatasaray´lı zaten.Onun için bu haberin doğru olma ihtimali yüksek.Futbol bizi kurtarır zihniyeti yok olmadıkça,spor kulübü olarak yerimizde saymaya devam edeceğiz.Aferin bu zihniyete!

yönetim baskette yanlış bir hareket eğilimine girmez umarım. yoksa çıkan habelerde doğruluk payı varsa ağır gerizekalılar diyeceğim

yönetim baskette yanlış bir hareket eğilimine girmez umarım. yoksa çıkan habelerde doğruluk payı varsa ağır gerizekalılar diyeceğim

Sen Galatasaray kulübünün ne zaman futbol haricine önem verdiğini gördün?Aziz Yıldırım´dan iğreniyoruz ama adam bu konulara çok önem veriyor geldiğinden beri.

Oha bunu yeni gördüm.Can İşbakan,Galatasaray basketboluna yakın bir isimdir,kendisi Galatasaray´lı zaten.Onun için bu haberin doğru olma ihtimali yüksek.Futbol bizi kurtarır zihniyeti yok olmadıkça,spor kulübü olarak yerimizde saymaya devam edeceğiz.Aferin bu zihniyete!

Ya yeter ünal aysal diğer branşlara da önem verir diyordum bu da fos çıktı.Yine aynı yine aynı.Bi bayan voleybol şubesi bu sene iyi olacak gibi onun dışında sonuç hüsran.

Geri
Üst Alt