Oktay Mahmuti

Cevap: Oktay Mahmuti | Koç

Bu yönetim geldiğinden beri amatör branşlardaki saçmalıklardan bıktım usandım artık. Oldu olacak Murat Tümer'i getirin şubenin başına da siz de rahatlayın biz de rahatlayalım. Cem Akdağ'dan sonra Oktay hocaya da bir yanlış yapılırsa futbol falan dinlemem basarım kalayı. Üvey evlat mı arkadaş bizim basketbol şubelerimiz?

birbirlerinin kuyularını kazıyorlar sırf kendi istedikleri olsun sırf kendi tanıdıklarını adamlarını soksunlar diye içeri.

geçen A.Polat söylüyordu. işten usulsüzlük yapan bir sürü kişiyi çıkardık boş yere yer işgal eden adamları çıkardık ama bu yönetim yeniden topluyormuş.

Bu yönetim geldiğinden beri amatör branşlardaki saçmalıklardan bıktım usandım artık. Oldu olacak Murat Tümer'i getirin şubenin başına da siz de rahatlayın biz de rahatlayalım. Cem Akdağ'dan sonra Oktay hocaya da bir yanlış yapılırsa futbol falan dinlemem basarım kalayı. Üvey evlat mı arkadaş bizim basketbol şubelerimiz?

+1905

birbirlerinin kuyularını kazıyorlar sırf kendi istedikleri olsun sırf kendi tanıdıklarını adamlarını soksunlar diye içeri.

geçen A.Polat söylüyordu. işten usulsüzlük yapan bir sürü kişiyi çıkardık boş yere yer işgal eden adamları çıkardık ama bu yönetim yeniden topluyormuş.

Valla bu konuda en son konuşacak kişi olmalı adnan polat

Yıllarca o yanında adnan sezgine kıyamayan,hatta bu şahıs hakkında trasnferlerden para kaznıyor söylentileri kol gezmesine rağmen tek bir hamlede bile bulunmadı

Şimdi gelmiş usulsüzlük yapanları işten çıkardık diyor.Benden yemezler diyorum

voleybolda mehmet cıbara var egoları değil gs askıyla yapıyo ısını...

murat tümer denen kişi bayan baskettede sacmalıyor. bu adamı kim getirdiyse onunla birlikte yol vermek lazım.

Dün yaptığı açıklamayı anlayan var mı acaba başkanın oktay mahmuti için????

"Başkan Ünal Aysal, Erkek basketbol takımında Oktay Mahmuti ile başantrenör olarak devam etmek istediklerini belirtti."

Ya zaten 2 hafta kadar önce anlaşmadılar mı? Şimdi neyi paylaşamıyorlar? Neden hala imza atmıyorlar?

Üstelik ne demek ya biz devam etmek istiyoruz..İstiyorsan yaparsın anlaşmanı bakarsın transferlerine...Bu bütün branşlarda ki ağırlık harbiden artık gelenek oldu bizde..

Hadi diyelim futbolda UEFA kararları var diyorsunuz ama baskette ne var ...Artık en azından hoca ile anlaşma yapın...

Bence gitmesini istiyorlar.Ki bende gitmesini istiyorum.Maç kaybedince hemen oyuncularımızı suçlamıştı kendisi.Bu huyunu hiç beğenmedim kendilerinin.Oyuncunu kötülediğin zaman ondan bir daha nasıl verim alacaksın ki.Bundan sonraki süreç çok hayırlı gitmeyecek gibime geliyor ,hem mahmudi hemde oyuncular için.Ben bundan sonra bu şekilde giderse başarının geleceğini sanmıyorum.

Gönlümden Aydın Örs'ün ikna edilerek bize gelmesini ,sistem kurmasını ve de kendisinin belirleyeceği coach'u getirmesi geçiyor.

Hayırlısı.Ki şuan sayın örs boşta.

Bence gitmesini istiyorlar.Ki bende gitmesini istiyorum.Maç kaybedince hemen oyuncularımızı suçlamıştı kendisi.Bu huyunu hiç beğenmedim kendilerinin.Oyuncunu kötülediğin zaman ondan bir daha nasıl verim alacaksın ki.Bundan sonraki süreç çok hayırlı gitmeyecek gibime geliyor ,hem mahmudi hemde oyuncular için.Ben bundan sonra bu şekilde giderse başarının geleceğini sanmıyorum.

Gönlümden Aydın Örs'ün ikna edilerek bize gelmesini ,sistem kurmasını ve de kendisinin belirleyeceği coach'u getirmesi geçiyor.

Hayırlısı.Ki şuan sayın örs boşta.

Ne zaman oyuncu suçlamış ?? Mağlubiyeti her zaman sahiplenen birisidir koç...Ben kesinlikle kalması taraftarıyım...Bu takım son 2 senedir onun sayesinde komik bütçelerle azınsanamayacak başarılara imza attı...

Aydın örs gibi fanatik fenerli birinin ne işi var bizim takımda üstelik?

Ne zaman oyuncu suçlamış ?? Mağlubiyeti her zaman sahiplenen birisidir koç...Ben kesinlikle kalması taraftarıyım...Bu takım son 2 senedir onun sayesinde komik bütçelerle azınsanamayacak başarılara imza attı...

Aydın örs gibi fanatik fenerli birinin ne işi var bizim takımda üstelik?

YA son maç ya bir öncesi kesinlikle kulaklarımla duydum.Oyuncuları kötülediğini.BEnde çok şaşırdım senin gibi.Ama gerçek.

Aydın Örs'ün fanatik fb li olması konusuna gelince ; önemli olan o değil,önemli olan sistem kurması.Sistem kurabilecek ,ileriye dönük başarılara dair bence tek adam,olaya profesyonel bakmak lazım,amatör değil.

YA son maç ya bir öncesi kesinlikle kulaklarımla duydum.Oyuncuları kötülediğini.BEnde çok şaşırdım senin gibi.Ama gerçek.

Aydın Örs'ün fanatik fb li olması konusuna gelince ; önemli olan o değil,önemli olan sistem kurması.Sistem kurabilecek ,ileriye dönük başarılara dair bence tek adam,olaya profesyonel bakmak lazım,amatör değil.

Şuan ki FB BEnch'indeki yönetici Remzi Dilli,bizim basket takımında yıllarca oynamıştı.Bence iyi idareci olmasını,iyi bir sistem kurucu olmasını ön plana çıkar Aydın Örs'ün,fanatik FB'li olmasını değil.Keşke gelse.

İmzalayın artık şu adamla neyi bekliyosunuz. İmzalayında transferlere başlayın. Wildcard olayı var. Elemeye davet edilip edilmeme var.

İmzalayın artık şu adamla neyi bekliyosunuz. İmzalayında transferlere başlayın. Wildcard olayı var. Elemeye davet edilip edilmeme var.

Paşalarımız UEFA kararını beklemekten herşeyi unuttular.Hiçbirşey umurlarında değil şu anda.Bari adam gibi bir yönetici getirselerdi şubenin başına,beceriksizler.

UEFA yine 25 Ağustos'u beklerse ne yapacaz merak ediyorum.

Şube ile ilgilenen yok Erdinç.Fenerbahçe,Avrupa´nın en iyi koçlarından Messina ile anlaşmak üzere,bu süreci yaşayan onlar olmasına rağmen.Neden?Şube ile ilgilenen,çok deneyimli bir adam var başta onların.Bizde Lütfi Arıboğan olsaydı çok iyi olacaktı ama başkanımızın haberi yokmuş.

bu sorunların yaşanması skandal harbıden

Artık kabak tadı verdi bu bekleme olayı.

Geri
Üst Alt