Oktay Mahmuti

Cevap: Oktay Mahmuti | Koç

Son iki yıldır Oktay Mahmudi bizi nereden nereye getirdi, basketbol şubesine bu mu reva görülüyor? Siz daha ilgilenmeyin, Gordon da gider. Yazıklar olsun.

Yönetim yılın ayıbının içinde. 2. bir ayıp da Fatih Terim hususunda yapılıyor.Geçen sene bile Temmuz'a kadar beklendi sözleşme imzalamak için resmi olarak çok saçma işler ya.

Hadi futbolu bosverdiniz. Uefa Uefa diye agliyorsunuz. Basketbol subesini de mi kapatacaksiniz?

Resmen skandal bu yasananlar. Oktay Mahmuti giderse Ünal Aysal´i istifaya davet ederim sahsen.

pazartesi imzalar atılacaktı hani

Hani pazartesi imza atılcaktı,bilav günü bahane edilirse şaşırmam!

uefanın kararlarını bekliyomuşuz beyler oktay hocaya imza attırmak için :o

Bugünde açıklama yok,Allah sizi bildiği gibi yapsın.Basketbol şubesi battı birilerine.

Hadi futbolu bosverdiniz. Uefa Uefa diye agliyorsunuz. Basketbol subesini de mi kapatacaksiniz?

Resmen skandal bu yasananlar. Oktay Mahmuti giderse Ünal Aysal´i istifaya davet ederim sahsen.

Hiçbir başarı cezasız kalmaz. İmparator gibi Oktay hocayı da çekemeyenler var demek ki yönetimde, uzattıkça uzatıyorlar. Maksat taraftarın gözünde bizim önümüze geçmesinler, başarı bizim gözüksün. Böyle düşünen bütün yöneticiler defolsun gitsin, eğer başkan da böyle düşünüyorsa bu söylediklerime o da dahil.

azcık sabredin herşey güzel olacak şimdi kızarsak

sonra mahçup olabiliriz

Vallahi Obradovic falan gelmeyecekse mahçup olmak için bir sebep yok. Çoktan imza atılmalıydı.

Ne sabrı yahu 20 gün olmuş ortada sözleşme yok. Yok efendim Temmuz'a kadar sözleşme imzalanmıyor yok efendim Pazartesi günü sözleşme imzalanacak yok efendim ufak pürüzler var halledeceğiz. Dalga geçiyorlar resmen hem hocayla hem bizle.

Ne sabrı yahu 20 gün olmuş ortada sözleşme yok. Yok efendim Temmuz'a kadar sözleşme imzalanmıyor yok efendim Pazartesi günü sözleşme imzalanacak yok efendim ufak pürüzler var halledeceğiz. Dalga geçiyorlar resmen hem hocayla hem bizle.

Benim anlamadığım Galatasaray düşmanı birini getirsen şubenin başına aynen bunları yapar. Yani dertleri nedir bunların bize bir açıklasınlar, pic edip bıraktılar iki şubeyi de.

Benim anlamadığım Galatasaray düşmanı birini getirsen şubenin başına aynen bunları yapar. Yani dertleri nedir bunların bize bir açıklasınlar, pic edip bıraktılar iki şubeyi de.

Bülent Tulun var zatenGalatasray düşmanı yetmez mi.Adamda ki ego o kadar yüksek ki başarı gelirse de benim adamımla gelsin.

Aysal atesle oynamaya basladi. Sabrimiz tükeniyor

14 Mayıs 2012 - Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı baş antrenörü Oktay Mahmuti ile varolan kontratımız 2 + 2 yıl olarak yenilenmiştir.

2 Haziran 2012 - Oktay Mahmuti'den yazılı açıklama, pazartesi imzalıyoruz.

Önce imzalandı, sonra pürüzler çıktı, anlaştık, anlaşmadık, temmuz gelmeden imzalanamaz, falan filan çocuk kandırma lafları haklı olarak taraftarda tedirginlik yaratıyor. Belki taraflar sözünün eridir, eninde sonunda imzalayacaklardır, ama kurumsal açıdan bakıldığında bu yapılanlar, söylenenler kabul edilemezdir, kurumsal yapının erkekliğine laf getirir, kurum güvenilirliğini yitirir.

Bu kadar resmi yazı yeter, halk dilinde yazayım, basketbol şubesini yönetenlere güvenmiyorum, dışarıdan dingonun ahırı gibi görüyorum, her işlerini ellerine yüzlerine bulaştırıp duruyorlar, kadın takımının ne halt olacağı nisandan beri belli değil, ELW rezaleti hala muallakta, organizasyonu peşkeş çektiğin federasyon 3 senedir şampiyonluğunu çalmaya devam ediyor, bu liste uzaar gider. En sorunsuz, en sistemli olması gereken, beklenen şube bu yaşananlar sayesinde haklı olarak her gün yeni polemikler, dedikodulara sebep olmaktadır. Son cümle: Sizin yapacağınız işin...

14 Mayıs 2012 - Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı baş antrenörü Oktay Mahmuti ile varolan kontratımız 2 + 2 yıl olarak yenilenmiştir.

2 Haziran 2012 - Oktay Mahmuti'den yazılı açıklama, pazartesi imzalıyoruz.

Önce imzalandı, sonra pürüzler çıktı, anlaştık, anlaşmadık, temmuz gelmeden imzalanamaz, falan filan çocuk kandırma lafları haklı olarak taraftarda tedirginlik yaratıyor. Belki taraflar sözünün eridir, eninde sonunda imzalayacaklardır, ama kurumsal açıdan bakıldığında bu yapılanlar, söylenenler kabul edilemezdir, kurumsal yapının erkekliğine laf getirir, kurum güvenilirliğini yitirir.

Bu kadar resmi yazı yeter, halk dilinde yazayım, basketbol şubesini yönetenlere güvenmiyorum, dışarıdan dingonun ahırı gibi görüyorum, her işlerini ellerine yüzlerine bulaştırıp duruyorlar, kadın takımının ne halt olacağı nisandan beri belli değil, ELW rezaleti hala muallakta, organizasyonu peşkeş çektiğin federasyon 3 senedir şampiyonluğunu çalmaya devam ediyor, bu liste uzaar gider. En sorunsuz, en sistemli olması gereken, beklenen şube bu yaşananlar sayesinde haklı olarak her gün yeni polemikler, dedikodulara sebep olmaktadır. Son cümle: Sizin yapacağınız işin...

Futbolda şampiyonluk geldi ya taraftarın umrunda mı gerisi? Adnan Polat döneminde bile bu kadar sahipsiz değildi takım, şu anki hali beslemeler gibi. Niye bizi bu kadar üzüyorlar, çıldıracağım artık.

Cem Akdağ'dan sonra şuana kadar Oktay Mahmuti'ye yapılan da ayıbın daniskasıdır.Sanırım futbol takımında başarının gelmesiyle diğer branşlarda edilen ayıplara göz yumulacağını sanan yöneticilerimiz mevcut.Oktay hoca öyle yada böyle bu takımın başında kalacak.Yoksa televizyona çıkıp demeç vermelerle,rakiplerine laf sokarak taraftarın gözünü boyayamazlar.

Bence içerden bir kesim Mahmuti'yi istemiyor. Muhtemelen yerine Erman Kunter'i düşünüyorlar.

Yoksa çoktan sözleşme imzalanırdı.

Geri
Üst Alt