Oktay Mahmuti

Cevap: Oktay Mahmuti | Koç

anladığım kadarıyla mahmudi koç olarak kalmak istiyor... yönetim de 2+2 senelik sözleşmedeki gibi Basketbolun CEOsu yapmak istiyor...

Yalnız ilk 2 senelik anlaşma zaten koç olarak, +2 olan CEO idi. Saçma sapan işler..

Erman Kunter diyorlar şimdi de. Erman Hoca HC olacaksa, Oktay Hoca CEO olabilir belki.

tamam işte sen de, ben de, ünal aysal da aynı şeyi söylüyor :)

Ne gibi bir anlaşmazlık yaşıyorlarsa artık. Ünal Aysal +2 yıllık CEO'yu, koçluk olarak değiştirmek istiyoruz gibi bir şeyler söyledi bugün.

yav baskan 2 yıllık kocluk anlasmamız var dıyor medya anlasmayı ıptal ettıler dıyor napacaz nerden cıktı yolların ayrıldıgı

ortalık tam bir yanlışlıklar komedyasına döndü :)

yanılıyorsam lütfen biri beni düzeltsin...

oktay hocayla zaten imzalanmış bir sözleşme var... 2+2... ilk 2 koç olarak... ikinci 2 CEO olarak... geçen sene de bu zaten konuşuluyordu... hatta bu teklifin oktay hocadan gittiği medyada yazıldı... bu forumda bunu tartıştık hatta twitter da "parkedekaloktayhoca" kampanyası başlattık... şimdi oktay hoca CEO olmaktan vazgeçmiş parkede kalmaya karar vermiş, ama yönetimde geçen sene kaybedilen şampiyonluk yüzünden bunu düşünüyor...

biz de medyanın gazıyla yönetime sallayıp duruyoruz...

hiç yapmayız aslında böyle şeyler :)

galatasarayda hiçbir başarı cezasız kalmaz....yazık...büyük hoca....

galatasarayda hiçbir başarı cezasız kalmaz....yazık...büyük hoca....

Renkdaş şunu bir okurmusun???

ortalık tam bir yanlışlıklar komedyasına döndü

yanılıyorsam lütfen biri beni düzeltsin...

oktay hocayla zaten imzalanmış bir sözleşme var... 2+2... ilk 2 koç olarak... ikinci 2 CEO olarak... geçen sene de bu zaten konuşuluyordu... hatta bu teklifin oktay hocadan gittiği medyada yazıldı... bu forumda bunu tartıştık hatta twitter da "parkedekaloktayhoca" kampanyası başlattık... şimdi oktay hoca CEO olmaktan vazgeçmiş parkede kalmaya karar vermiş, ama yönetimde geçen sene kaybedilen şampiyonluk yüzünden bunu düşünüyor...

biz de medyanın gazıyla yönetime sallayıp duruyoruz...

hiç yapmayız aslında böyle şeyler

Giden her sevgilinin ardindan.. yeter ulan icim paramparca oldu. Bir daha da birine baglanirsam serefsizim!

Yönetim bu adamı gönderirse yazıklar olsun böyle yönetime. Hiç düşünmeden adamın sözleşmesini uzatacaklarına yapılan şu işlere bak olacak iş değil.

ŞANLIURFA BEDDUALARI

''Ah deyesen kan kusasan''

''Allah siye dert vere derman vermeye''

''Al duvah görmiyesen''

''Betrey söne, canıya ataş düşe''

''Cigeri agzıya gele''

''Cigeri tahtalarda doğrana''

''Çıra kımın yanasan, epriyesen çüriyesen''

''Hakkım siye haram olsın''

''Kat katran olsın''

''Her tıkey bi dağda kala''

''İki göziy avcuma düşe, işşiğıy söne''

''Sen olasan parça tike olasan''

''Son hamamıyız ola''

''Kızken kızdırasan''

''Kanıya bölenesen''

''Körocah kalasan''

''Kökiyiz kurıya''

''Kan kusasan, irin ahtarasan''

''Kınıyan kınamdan yahsın

''Kani pohi bi delikten gele

''İki yakay bi araya gelmiye

'' zabanılar senı parçalıya

'' kanlı gömleği gele

'' Gidesen dört gişinin çininde gelesen

''Farş olasan

''Kapi kuş pokundan sıvana”

“Allahidan bulasan bi araba alasan aldığı arabanın yazın açilmayan camı kışın heç kapanmaya heste olasan geberesen inşallah”

Eğer Oktay Hoca giderse Bedduam yukarıdaki şekildedir :)

Attan inip eşeğe binmez umarım yönetim!

OKTAY MAHMUTİ

Oktay Mahmuti ile zaten yeni bir anlaşma yapmıyoruz, eskiden yapılmış olan 2+2 olarak bir anlaşma var. Bu iki yıl menajer olarak var, koç olarak değil. Bizim şuanda konuştuğumuz olay, coach olarak değiştirilsin mi, değiştirilmesin mi.. Bunun şartlarının bize ve hocamıza uyması lazım. Kimse kimseyi istemiyor diye birşey yok. Oktay Mahmuti iyi bir coach, değerli bir hoca. Bizim kendisini yeniden değerlendirme yapmamız doğru olmaz. Yaşananlar bizim iç disiplin olaylarımız, önümüzdeki hafta gerekli açıklamaları yapacağız.

FCN Blog tarafından 14:01 'de gönderildi

Geri
Üst Alt