Okuduğunuz Gazete Hangisi ?

Pek okumam.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Spiegel,Frankfurter Allgemeine Zeitung, Radikal ve Milliyet internet üzerinden. Bu arada Alman basini ve Türk basini arasindaki en temel farklilik bence Alman basininda ülke disindaki olaylara ve yorumlara da cok yer vermesi. Bazen Almanya ile ilgili bir haber haberlerde 4 sirada falan olabiliyor. Türkiyede hangi televizyonu izlesen,hangi gazeteyi okusan hep Türkiye üzerine, dis haberler ve yorumlar az. Ben Türk medyasindaki hicbir gazete ya da haftalik haber dergisinin Türkiye disindaki bir ülkedeki olaylari kapak ya da manset yaptigina denk gelmedim. Türk medyasi cok ice kapali. Cok cok ekstrem dis olay olursa ancak manset ya da haberlerde ilk sira olabilir bunun disinda Türk medyasi gercekten cok icine kapali ve dünyadan bihaber yayin politikasina sahip.

Zaman, Milliyet, Vatan ve Hürriyet bakarım. Gördüğünüz gibi hangi partiden olduğum anlaşılmıyor.

Hürriyet'i ciddi anlamda beğeniyorum. Ayrıca HaberTürk'te de takip edilesi yazarlar var. Genelde ikisi ama internette, cafede vs. derken ister istemez çoğu gazeteyi okuyorum :)

türkiye'de gazete okumakta bir mesele

hangi gazeteyi okusan belli bir siyasi kesime ait oluyorsun :)

insan türkiyede gazete okumaya da cekinir ya turist olarak gidince :asd:

Eskiden Zaman alırdı babam, 1 yıl kadar önce aboneliği iptal ettirmişti, şimdi düşünüyorum da iyi ki iptal ettirmiş. İnternetten Habertürk ve Haber7 bakıyorum.

Internet varken gazeteye ne gerek var? Şahsen ben boşa para vermem. :happy:

Zaman, Telegraaf, NRC, Ispanyolca bilmezsem bile bazen Marca okuyorum.

Geri
Üst Alt