Atakan Kenar
10 Numara!
- 16 Ağustos 2009
- 18.304
- 4
- 1.363
Cevap: Okulda GSCimbom - Resmi Okul - Sınav - Vize/Final Sohbet Topiği
Ya sen ne konuşuyon hala.
Sende kaldın. 
Kalırsın.![]()
Ya sen ne konuşuyon hala.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalırsın.![]()
Ya sen ne konuşuyon hala.Sende kaldın.
![]()

Kalmadım ki.Sene sonu görecen.
![]()

Son günnlerini yaşa bakalım.
Baban seni kulaklarından tavana asmazsa iyidir.![]()

Kalırsan kal takma kafana diyor.![]()

Aga mourinholar bugun 8 günlük Eskişehir final turnemi bitirip evime dönmüş bulunmaktayım darısı size Allah yardımcınız olsunBu arada forumda İölp öğrencisi olan var mı ?
benim ilk dönem ort 68 ikinci dönem 50 olsa geçerim dimi ortla
zayıfım var bu dönemdeatıyorum 4 zayıfım olsa ihtimali de var.4 zayıf olmasına ragmen 55 suan 2.dönem ortalamam.geçerim dimi 50 olsada geçerim 2. dönem?
anadolu lisesi
Bende diyorum Sedat nerelere kayboldu.Benim daha 7'sinde başlıyor be Sedat kurtulmuşsun.:tiphat:
Finallere çalışırken bile forumdan kopmamıştım gece sabahlara kadar hem forum hem finaller aynı anda yürüyordu ama şehir dışına çıkınca az biraz ayrı kaldık![]()
Şu finalleri atlatmak gibisi yok ya insan kuş gibi rahatlıyor umarım finalleriniz hepinizin istediği gibi geçer ve yaz tatili zehir olmaz şimdi başlasın Dünya Kupası 2010![]()
3 tane dersim var, eğer bir tanesi bile kötü geçerse, Ocak 2011'e kalıyor.O yüzden bünyenin rahatlaması lazım. :lol:
Forumu bırak finallere bak o zaman derdim de olmuyor valla kendimden biliyorumo durum kötü ya bizde de kpss için geçerli mesela tek dersten kaldığın zaman onun bütü taaa eylülde yani geçmiş olsun kpss ataması tabi bir de seneye staj , kpss kursu , vizeler , finaller derken akıl sağlığım bozulacak gibi o yüzden bu yaz tatili güzel geçmeli
![]()
Neyse, finallerle beraber dünya kupasına odaklanacağız artık, sıkıntı hafiflesin biraz.:lol: