Okunası Bir Prandelli Analizi

Ya okudum biraz baktım oku oku bitmiyor vazgeçtim kitap okumuyoruz sonuçta bu kadar uzun analiz olmaz bide meloyu yerin dibine sokmuşlar

Hesap Makinesi

Sonuna kadar okudum alpay asma. Guzel detayli bir anlatim. Eline saglik (duzeltmeler icin)

Yazinin asil sahibinide tebrik etmek lazım.

ReReReRaRaRa

Prandelli çok acılar çekmiş başarıya aç olabilir ama burası da Türkiye işte, sabır saygı sevgi kıl yün hep başarıya endeksli ne yazık ki. Tutturmuşuz zaten 4. yıldız da 4. yıldız sanki arşa değecek başımız. Zaten ne geliyorsa bu ısrarlı başarı modundan geliyor başımıza kazıklar ya neyse bekleyip göreceğiz hayırlısı be.

Okudum güzel analiz de yazan bizim finansal durum hakkinda da birseyler deseydi tam olurdu.

Okudum bayağı akici ve güzel tespitler,analizler var(mancini hariç) yalniz güzel kilan %70i temenni ve iddialarla dolu olduğundan insanin gelecek birkaç yil için umutlu, heyecanlı beklentilerini kamciliyor

Mancini hakkındaki kisma kesinlikle katilmiyorum her maça farklı 11 çikan ne oynadigi belirsiz kepaze bir sistemden sonra tazminat almadigi için tesekkur edilmez aldiği paranin hakkini veremedi denir.Kendisi de eminim çok düşünmüştür italyadaki eleştirileri ve bundan sonra önüne koyulacak sözleşmeleri.

klasik yeni td yi pohpohlama yazıları :D okumadım ama bundan sonra tam destek prandelliye

Devrim laflari, Derwall'e benzetmek falan biraz abarti su asamada.

Ofansif futbol oynatan, elindeki oyunculara gore sistem kuran, hem duygusal hem de kafasi calisan biri Prandelli benim anladigim simdiye kadar hakkinda yazilanlardan. Bize uyar yani de ilk puan kaybindan sonra Gokhan'i nasil stoperde oynatir, Hakan oynamaliydi, niye Yekta oynadi da Emre oynamadi benzeri elestirilerle imparator diye aniracak kitleden de biraz bahsetseydi keske. Tabii kimi imparator diyor baskalari da kim gelse Burak'i oynatmaz, Heynckes ve Lucescu kapimizin onunde bekliyor zannediyor.

Devrim ve Derwall'den bahsetmesi de bizim taraftarin sabir katsayisini yukseltmek icin herhalde.

Yazı güzel de katılmadığım yerleri çok ...

Yinede güzel yazı, paylaştığınız için teşekkürler...

Okudum çok güzel bir yazı, okumayanlar akşam çayı elinize alın keyifle okuyun..

Bizi yakan şey şu analizler... Mancini gelir biri analiz eder tuchel gelecek olur biri analiz eder nedense şu analizlerin birinde de kötü şeyler anlatıldığına şahit olmadım.. Bir de bunun genç topçu versiyonu olur..Bilmem ne spordan bunu A takıma çıkaran hocası över över bitiremezz 5 maç sonra ne b.k olduğu anlaşılır... Bırakalım ne olacağını zaman göstersin boş yere hayal dünyasına dalmayız...

P.S. direk olumludur diye yazdım ama yazıyı okumadım aşırı uzun olmuş ..

Okudum. Alakasız veya alakalı tam çözemediğim şeylerle bağlantılar kurulup Prandelli'nin başarılı olacağı ve doğru tercih olduğu vurgulanmış. Olumsuz durumlara (ekonomik boyut, Türkiye'de başarı endeksli bakış açısı) değinilmemiş.

İnsanın içini ferahlatan ama 3 ay sonra bu adamı da göndermeye çalışıp yuhlar mıyız sorusunun cevabının verilmediği bir yazı.

Ama bu Derwall'in yaptıklarını sonunda öğrendiğim iyi oldu. Bizim için önemli bir isim olduğunu bilsem de neler yaptığını yeni öğrendim.

Ya okudum biraz baktım oku oku bitmiyor vazgeçtim kitap okumuyoruz sonuçta bu kadar uzun analiz olmaz bide meloyu yerin dibine sokmuşlar

Hesap Makinesi

Melo'yu yerin dibine sokmuyor. Kalitesi belli ama sürekli rakibi ısıramıyor diyor. Scolari'nin kalitenin yanında sürekli rakibe basan ve rakibi yoran oyuncuları tercih ettiğini söylüyor. Melo'nun ise bu görevi sürekli değil , maç içinde anlık patlamalarla yapıp sonrasında dinlenmeye ihtiyaç duyduğunu yazmış. Yani Melo'nun gücünü ekonomik kullanmadığını yazmış.

Prandelli'nin basarılı olması en büyük temennimiz ama bunu zaman gösterecek. Tabi ne olursa olsun kalitesinden eminsek ve takıma seviye atlatacak bir Hoca ise ilk sezon takımı şampiyonda yapmasa arkasında durulmalıdır. Artık sabit bir hocamız olmalı, insallah bu hocada Prandelli olur.

Takımın gecen yılki analizinide iyi yapmıs, zaten bilinen gerceklerdi. Cok yumusak takım oldugumuz ve ileride komple hücumcularımızın olmadıgı aşikar.

Ne olursa olsun dinamo bir ortasaha ile komple bir santrafor alınmalı. Telles kesilip yerine yerli bir oyuncu oynatılarak gene kaliteli bir stoper alınabilir.

Transferde 3 hedef olmalı; Stoper-Dinamo Ortasaha-Santrafor.

Bu arada Analiz 10 numara olmus. Galatasaray'ı cok iyi tanıyan bir arkadas oldugu aşikar, böyle bilincli taraftarlar keske yönetimin icinde olsa.

Geri
Üst Alt