GSC Scout # Ola Brynhildsen

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör

1650591687240.png

Ola Brynhildsen
Doğum tarihi/Yaş: 27 Nis 1999 (22)
Doğum yeri: Norveç Bærum
Uyruk: Norveç Norveç
Boy: 1,75 m
Mevki: Sol Kanat
Ayak : Sag
Güncel kulüp: Molde

Sag ayakli bir sol kanat , teknigi ust seviyede bir topcu driblingi iyi , topu ayagina aldiginda aniden hizlaniyor ve ikili mucadeleleri kolay kolay kaybetmiyor ,
rakip oyuncuya bir calim atip aniden hizlanip ya sag ayagina cekip gol atiyor yada forvete alda al dercesine asist veriyor
cok kolay gol atip asist yapabilen bir futbolcu eger Kerem Aktukoglunu satarsak hic dusunmeden bu oyuncuyu kesinikle transfer etmemiz gerektigini dusunuyorum

lazyoya karşı show yapmıştı

İskandinavlara çökelim. Büyük potansiyel var.

Normalde şu an bonservissiz alınabilirdi ama kulübüyle sözleşme yenilemiş 2 yıl daha.Oyuncu gitmek istiyomuş ve kulübünün bonservis beklentisi 3 milyon euroymuş..

Avusturya'nın Wolfsberger takımına 2 Gol attı ve takımı maçı 4-0 kazandı Avusturya deplasmanında..

bilmiyorum üstat takip etmiyorum eskisi gibi. videoya biraz bakmıştım danimarka ligi tamam da bu lig bi tık tırt bence. yetenekli birine benziyo hauge ile vs yaptırmak lazım ona göre alınabilirliğine dair bi şeyler deriz. ama bu izleniyordur alıp iyi katkı verirse 10+ satılabilir sanki @Mehmet Mehmetoglu şu dkde her türlü transfere okeyim artık abartı maliyeti yoksa

bilmiyorum üstat takip etmiyorum eskisi gibi. videoya biraz bakmıştım danimarka ligi tamam da bu lig bi tık tırt bence. yetenekli birine benziyo hauge ile vs yaptırmak lazım ona göre alınabilirliğine dair bi şeyler deriz. ama bu izleniyordur alıp iyi katkı verirse 10+ satılabilir sanki @Mehmet Mehmetoglu şu dkde her türlü transfere okeyim artık abartı maliyeti yoksa
kanat lazim aciiilllll

Geri
Üst Alt