Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Galatasaraylılığımı 2018'e kadar donduruyorum.

Seneye kume duseriz artik kongre uyelerine selamlarimi iletiyorum.

Bu kan emiciler çocuklarıyla aynı takımı tutmaya utanıyorum ve Galatasaraylılığımı askıya alıyorum. Yeni türkiyenin yeni galatasarayını alsın soksunlar it oğlu itler. Haydi selametle.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tek umut var.
Dursun, tek patron üst düzey profesyonel bir Sportif Direktör alacak ve ona karışmicak

Yazık adnan polata şerefsiz it sürüleri

Bu yönetimi genel kurulda az önce ibra eden herkes ayri ayri serefsizdir haysiyetsizdir!

İnş Mehmet Özbek görevden alınır ama sanmıyorum

-Tapatalk-

malesef koca galatasaray hükümetin kucağında ordan buraya kucaktan kucağa gidiyor

Niye sinirleniyorsunuz arkadaşlar; ibra edilmeme ihtimali yoktu ki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kulübün marka degerine zarar veriyor diye ihrac edilecekse Dursun da ihrac edilmeli

Orada ibra için el kaldıranlar, ayağa kalkıp alkışlayanlar ve büyük başkan diye böğürenler; Sizin allah belanızı versin. Hepiniz şerefsiz, haysiyetsiz, onursuz, gurursuz ve karaktersiz siniz.

Bugün itibari ile Galatasaray bitmiştir. Hiç bu sene gitti ama seneye transferler yaparız daha iyi oluruz vs... falan filan diye beyhude ümitlere kapılmayın sakın. Bu başkan, bu yönetim ve her şeyden önemlisi bu fosil kongre olduğu sürece bizden bir yol olmaz. Taraftar falan da umurlarında değil boşuna yormayın kendinizi.

Adnan polata forumda iade-i itibar verilmelidir utanç günü !!

Ibra eden herkese tesekkürler kulübün gelecegi adina TEKRARDAN agzina sictiniz.

C6ffg4tVMAEb121.jpg

Geri
Üst Alt