Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

P.Perke gibi artık Avrupa'dan takım tutacağım. Galatasaray benim için bitmiştir.

Dursun gidene kadar takip etmeyi düşünmüyorum

Bu herife riva ve florya yetkisi verenlerden ne bekliyordunuz?

Bu bin kişinin tuttuğu Galatasaray benim takımım değil.

Lise = Galatasaray ise alın kulübünüzü bi yerinize sokun.

Gs içinde bi kurtuluş savaşı olacak

TapaTalK

Bu kulübe bu hırsızlar gidene kadar bir kuruş katkım olursa Allah benim belamı versin

Bir Hakan Sükürü ihrac etmedikleri kalmisti.

Galatasaraylılığımı donduruyorum ne demek; bunlar kim oluyor ki Galatasaray'dan vazgeçeyim. Protestolar yapılabilir. Ama sonuna kadar Galatasaraylıyım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mayista uefa nin yeni duzenlemeleriyle ilgili inceleme baslatilmadan once kayitli sermaye tavaninin yukseltilmesi kritik onem tasiyor

Bu meseleyi kesinlikle halletmeliyiz

Yapacagimiz tek birsey var destegi cekmek o kadar.
Birakin takilsinlar kendi aralarinda borc soyle bi 2.5-3 lere tirmansin tirmansin ki taraftar bokunu yiyeyim kivami gelsin.

siyasi tarafı bir yana ulan hanginiz hakan şükür kadar emek verdiniz de adamı ihraç ediyorsunuz? hakan şükür ihraç edilirken nihat doğan yavşağı kulüp üyesi!!!

Sezon sonu yeni forma alirim diyordum vazgectim, yeni formayi Real Madrid den alacam param onlara helal olsun daha iyi.

Tt arena bomboş kalmalı.
Hiç bir maça taraftar gitmemeli.

uA karar alıp tayfalarını maça göndermemeli.

Başakşehir gibi takılsınlar.
Elbet defolup gidicekler

TapaTalK

Mayista uefa nin yeni duzenlemeleriyle ilgili inceleme baslatilmadan once kayitli sermaye tavaninin yukseltilmesi kritik onem tasiyor

Bu meseleyi kesinlikle halletmeliyiz

Yahu sen şaka mısın? Anlıyorum milleti sinirlendirmek için yapıyorsun ama her şeyin bir dozu var.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu son konuşan kişi hakkında derin gs yani yiyici tayfanın bir başka grubunun liderlerinden olduğu yönünde bi haber çıkmıştı

Bu pisliklerinden arınmadığı sürece günden güne soğuyorum Galatasaray'dan

Geri
Üst Alt