Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Yasin Çakmak biraz heyecanlı başladı ama süper toparladı

Biraz güzel muhalefet edeni hemen susturmaya çalışıyor İrfan Aktar denen herif

Adam konuşurken yüksek sesle bişeyler söylüyor falan cidden rezil bunlar

Yasin Çakmak adamın dibidir. İşte böyle genç üyelere gerek var.

Helal olsun :hat:

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Mehmet Özbek olayı cidden başlı başına bir rezillik ya. Ayıptır ülkenin en büyük topluluğuna sahip bir oluşumunda olacak iş mi bu?

Seçim baskısı asla oluşamaz. Yasin Çakmak'ın konuşması bile yeterince vurucu değildi.

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~

Aynen öyle. Polat'ın malum kongresini, Aysal'ın ikinci seçildiğinde bile net olarak çok daha ateşli ortam vardı.

Yasin de konuşur ama belli ki O'nu da kimse sallamıyor orada. Ben ordaki adamların bu kongreyi dinleyip karar aldıkalrını da zannetmiyorum. Verecekleri oylar çok önceden belli.

Ben adayım diye çıkacak delikanlı da yok. Aysal da Helvacı da diğerleri de ancak medya üstünden prim yapıyorlar. Güçlü adamlar yol vermeden Genel Kurul'un atmosferi kızışmıyor.

Musabı salacan bunların üstüne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yasin abi adam gibi adamdir. Gelecegin GS projesini yürüten adamdir (Kongre + Taraftar el ele ) . Sinan Bilgin ise serefsizin tekidir ve haindir
Sen birine şerefsiz demenin ne manaya geldiğini biliyor musun Mosaph?

Bu İrfan Aktar bunağına da kıl oluyorum.

Timur Bey naifliğinize zıçacam ama. Kır, dök, parçala ulan.

Yasin Cakmak taraftarin istedigi olaylari sordu. Ancak teknik acidan hic girmedi, yada giremedi konuya. Salon, Riva Florya felan, bu gibi teknik konular hakkinda konusabilir mi, fikir sunabilir mi diye merak ediyordum.

Evet ulan işte bunlar olacak. Timur sert bir sol kroşeyi geçirdi.

Geri
Üst Alt