Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

bu herifi taraftar gurubunun basina getirelim :D aksanli aksanli fenere kufur eder bu :D

simdieeeeeee

Vuhuuu iktidarla iliski olayina girdi helaallll

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun'u ibra edenler haindir ve siyasetin paralı adamı sabotajcıdır.

Dursun'u hiç bir akıl ve mantık ibra edemez. Siyaset yine nereyi peşkeş çektirecek size ey prostat takımlılar?

Ahmet Özdoğan & Metin Ünlü Vs. Dursun & Mehmet Özbek

:sarbi:

Allah hepsinin belasını versin siyasetinde onlara peşkeş çeken yalakarında

Bir piskopatlik var bu adamda. Dursun Özbek´i öldürebilecek, pisirip, sonra catal ve bicak ile yigebilecek bir piskopatlik seziyorum kendisinde. Her an dursunun derisini yüzüp, yüzüne maske yapabilir.

Böyle devam ederse Dursun NAH ibra edilir.... Haydi Genel Kurul... Devam edin böyle.

Ahmet Özdoğan gelsin başkan olsun.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu anda Dursun Özbek'in yüzünü görmek istiyorum :asd22:

“Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiş olup futbolcuya bu sona erdirme nedeniyle net 1.045.589 Euro ödenecektir.

“Profesyonel futbolcularımızdan Osman Tarık Çamdal’ın 2016 – 2017 sezonu için Eskişehirspor Kulübü Derneği’ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, geçici transfer dönemi içerisinde oyuncunun sabit transfer ücretinin 1.000.000 Euro’luk kısmı Şirketimizce ödenecektir.
rezilik baska bise degil yaziklar olsun ibra edenler haindir galatasaray düsmanidir bizi resmen salak yerine koyuyorlar

helal dursuna cukuru acti, dursunu icine soktu, birazdanda üstüne toprak serecek

cözüm nediyor diyor ordaki dede. serefsizler bunlarin cogu. baska aday'mi cikmayacak...mal herifler bu kulübü yönetiyor

Geri
Üst Alt