Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

Ulan bu kürsüye çıkan yaşlıların hepsinin ağızına kürekle vurmak istiyorum

Secim karari ciksin iyi kotu 2-3 aday elbet cikar, Turgay Kiran i sevmem mesela ama her secimde aday olup dahil olmustu. Onun gibi 1-2 kisi daha cikar biri de kazanir, Dursun defolsun da.
O bile son 3 secimdeki en iyi adaydı. En azından ne yapacağımı kimleri transfer edeceğini açık açık söylemişti. Diğer adaylar gibi farazi konuşmamıştı. Dursun seçilirken acılan konuda kimlerin dursunu destekledigide çok net ortada. O yüzden burada şuan mualif olup laf edenler o zaman dursun seçilsin diye şakşakliyorlardi. O yüzden şimdi kimsenin yada forum çoğulugunun bidi bidi yapmaya hakkı yok ne istiyorsan onu alirsin.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Yok arkadaş ben herşeyden ümidi kestim klübü ya kapatın yada satın bu adi herifler klübün geleceğini belirlediği sürece hiç birşey olmaz Galatasaray'dan ...

Aha Beyaz TV deki kel herif cikti.

144 Zafer çıktı şimdi Beyaz TV'ye sallar :D

Valla klübü satın kurtulalım tüm bu fosillerden menfaatçilerden ...

Helal, Muslera yi ovdu adam. Muslera kongre uyesi olsun diyor adam.

Son gunlerde aldigimiz mali mevzularla ilgili haberler bana kafi geldi

defalarca soyledim, sahsen benim acimdan sportif basari bir detaydir , koskoca pastanin tepesindeki kucuk bir sekerlemedir ..

nerede para nerede bir mali menfaat , o benim icin deger ifade eder .. sampiyonlar ligi biraz onemli bu sebeple

yok seyir zevkiymis ,seyircinin moraliymis , psikolojik ustunlukmus , bunlar umrumda degil , paradan bakarim ben kazanimlarina klubun

bana kalirsa mehmet ozbek i postalasin ve secimde 2-3 degisiklikle devam etsin

spk onayi almasi da sart

Karıştırdığın veya ıskaladığın büyük bir detay var. Taraftarın kulüp destekleme sebebi başarı vaat etmesi.

Başarı vaat etmeyen gönüllülük esası içeren ilişkiler er ya da geç sona erer.

Kaldı ki başarı olmadan sağlıklı biçimde mali başarı da kazanamazsın.

SON OLARAK PARA SENİN CEBİNE Mİ GİRİYOR DA BUNU ÖNEMSİYORSUN BU KADAR, ÇOK ZENGİN AMA ZERRE HAYATTAN KEYİF ALAMAYAN BİRİ OLMAKTANSA MAKUL ZENGİN AMA SOSYAL OLARAK BU DÜNYA DA KEYİF ALAN BİRİ OLMAYI TERCİH EDERİN.

Gamaspor‏ @gamaspor şimdi
Daha fazla
Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda Fernando Muslera'nın kongre üyesi yapılması için teklifte bulunuldu

NANDO ! :)

Ulan ne degisik bir adam bu ya :asd: :asd:

Geri
Üst Alt