Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Ulan bu kürsüye çıkan yaşlıların hepsinin ağızına kürekle vurmak istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O bile son 3 secimdeki en iyi adaydı. En azından ne yapacağımı kimleri transfer edeceğini açık açık söylemişti. Diğer adaylar gibi farazi konuşmamıştı. Dursun seçilirken acılan konuda kimlerin dursunu destekledigide çok net ortada. O yüzden burada şuan mualif olup laf edenler o zaman dursun seçilsin diye şakşakliyorlardi. O yüzden şimdi kimsenin yada forum çoğulugunun bidi bidi yapmaya hakkı yok ne istiyorsan onu alirsin.Secim karari ciksin iyi kotu 2-3 aday elbet cikar, Turgay Kiran i sevmem mesela ama her secimde aday olup dahil olmustu. Onun gibi 1-2 kisi daha cikar biri de kazanir, Dursun defolsun da.
Son gunlerde aldigimiz mali mevzularla ilgili haberler bana kafi geldi
defalarca soyledim, sahsen benim acimdan sportif basari bir detaydir , koskoca pastanin tepesindeki kucuk bir sekerlemedir ..
nerede para nerede bir mali menfaat , o benim icin deger ifade eder .. sampiyonlar ligi biraz onemli bu sebeple
yok seyir zevkiymis ,seyircinin moraliymis , psikolojik ustunlukmus , bunlar umrumda degil , paradan bakarim ben kazanimlarina klubun
bana kalirsa mehmet ozbek i postalasin ve secimde 2-3 degisiklikle devam etsin
spk onayi almasi da sart
Helal, Muslera yi ovdu adam. Muslera kongre uyesi olsun diyor adam.
Muslerayi kongre üyesi yapmak istiyor