Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

e87634ef53b5c266dca032a5ab0eeee5.gif

Ünal Aysal: Bizden sonra gelen yönetim mağazacılık satışını iptal ettiği için 60 milyon dolar zarar verdiğinden UEFA'dan ceza aldık.

Keske konussaydi Aysal baskan..

Gs Tv ve TL ile sözleşme konusunda haklı

kulübe üye alırken sınavla alınması gerekiyor böyle boş adamları almamak için

Kuduran kimse yoktu kongrede ama alkışlayan ve bunu mali kongrede ve spor ile ilgili bir yerde dile getirmek aynı aziz yıldırım taktiği kongrede vatan millet ama yanına gelince dibine kadar yalama. O yüzden bırakın bu işleri adam gibi çözüm üretin derler adama. Çıkıp konuşmasının sonunda hala arazilerden 600 milyon para geldi başkada gelmeyecek algısı yaratmak cahilleri sevindirir lakin az kafası çalışanları got kısmından güldürür kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çözüm üretmek için aday olmuş ama kaybetmiş adamı, çözüm üretmek için oraya gelen adamla bir mi tutacağım? Adam eleştirmek için orada ve eleştirisini de yapıyor.

İktidarın önünde ezilmek ile iktidarla iş yapmak aynı şey değildir. Arada bazı nüanslar vardır. Galatasaray Başkanı, devlet adamlarıyla iş yapabilir normaldir; ama Galatasaray Başkanı olduğunu unutmadan iki lafından biri yalamak olamaz. Galatasaray Başkanı, Cumhurbaşkanı'nın önünde çömerek fotoğraf çekilemez. Evet Cumhurbaşkanı sıfatı büyük bir sıfattır ancak karşısında bu denli ezilmek rezilliktir. Şimdi gelip bana elitistlik yapıyorsun deyip demagoji yapacağını bildiğim için de direkt Ecevit ve Washington arasındaki eziklik kavramı olarak nitelendirdiğiniz şeyi sunuyorum.

Galatasaray 20-25 milyon bandında insana hitap eden bir oluşumdur. Yani temsil ettiğin kesim ülkenin büyük bir kesimini temsil etmektedir. Siyasi görüşünüz yüzünden hoşunuza giden bu durumdan siz rahatsız olmasanız da ben rahatsızım.

Gs tv ve tl olayı hakkında haklı onun dısında her konusması boş geldi bana adam biraz daha devam etse yıkılacak kürsüde :)

Ünalda orda burda konusmasin diyecegi varsa cıksın kürsüye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niye sadece Mali konular hakkından konuşacaksın LAN

Kayitli sermaye tavani artisi icin spk onayini da mujdeleseydi yapisal sorunlarin hepsini halletmis derdim ,o kaldi simdilik

Metin dayinin konusmalarindan sonra dursun'u hic gostermediler... hala orda mi dursun ve saglik durumu nasil acaba

Geri
Üst Alt