Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Dursunun beteri de varmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediklerine katılmıyorum demedim ama bir kongrede konuşan eski başkan adayı ve muhtemel başkanlık hayali kuran adam sağlam done ler üzerinden isim bazlı eleştiri yapar zaten taraftarın gözdesi olur. Her seferinde boş boş ortalığa konuşmak, eleştirmek bir şey kazandırmaz insana. Dursun bir maşadır şuan işi bittiğinde güçlü yani borçları azaltılmış Galatasaray ı ona büyük başlar yönettirmez merak etmeyinÇözüm üretmek için aday olmuş ama kaybetmiş adamı, çözüm üretmek için oraya gelen adamla bir mi tutacağım? Adam eleştirmek için orada ve eleştirisini de yapıyor.
İktidarın önünde ezilmek ile iktidarla iş yapmak aynı şey değildir. Arada bazı nüanslar vardır. Galatasaray Başkanı, devlet adamlarıyla iş yapabilir normaldir; ama Galatasaray Başkanı olduğunu unutmadan iki lafından biri yalamak olamaz. Galatasaray Başkanı, Cumhurbaşkanı'nın önünde çömerek fotoğraf çekilemez. Evet Cumhurbaşkanı sıfatı büyük bir sıfattır ancak karşısında bu denli ezilmek rezilliktir. Şimdi gelip bana elitistlik yapıyorsun deyip demagoji yapacağını bildiğim için de direkt Ecevit ve Washington arasındaki eziklik kavramı olarak nitelendirdiğiniz şeyi sunuyorum.
Galatasaray 20-25 milyon bandında insana hitap eden bir oluşumdur. Yani temsil ettiğin kesim ülkenin büyük bir kesimini temsil etmektedir. Siyasi görüşünüz yüzünden hoşunuza giden bu durumdan siz rahatsız olmasanız da ben rahatsızım.
Angut herif bizi zora soktu, hükümeti yalayım derken genel kurul yuhladı artık iyice üstümüze gelirler.
Burada kürsüye çıkanlardan da o koltuklarda oturanlardan da bir cacık olmaz. Bariz hepsi siyaset yapıyor. Dertleri Galatasaray değil. herkes bir yere yaranma derdinde.
O genel kurul tarumar olmadıkça işler düzelmez.
spiderman misin mubarek?![]()
Konuşmaları dinlenilicek en uygun ortam