Olağan Genel Kurul Toplantısı | 25 Mart 2017 (Yönetim İbra Edildi)

arkadas salonda insan kalmadi, kalanda zaten ibra edecek kisiler

Metin dayi galiba konusma hakki istedi ihtiyar izin vermedi

Engin ŞİŞMAN

Misal şu adama iki çift laf edecek kadar samimi misiniz düşüncelerinizde?
Konuşmasını dinlemedim ama eğer siyaset yapıyorsa çektirsin gitsin. Orası Galatasaray spor kulübü malk kongresi kim siyaset yaparsa s... gitsin derim yeterli mi? Küfürde edeyim mi kardeş ?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şerefsize bak sen 4 yıllık konuşmanı yaptın diyor

Yalakalar oranı en yüksek olan ülke biziz kesin. Herkes birini yalıyor.

Konuşmasını dinlemedim ama eğer siyaset yapıyorsa çektirsin gitsin. Orası Galatasaray spor kulübü malk kongresi kim siyaset yaparsa s... gitsin derim yeterli mi? Küfürde edeyim mi kardeş ������

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kufur islerine girme lutfen . Sevdigim bir uyesin ,kufur kiyamet bela vs duymak istemem senden

mevcut iktidarla iş yapma demiyoruz peşkeş çekme yalakalık yapma diyoruz

'iktidar yoksa bizden bi b*k olmaz. mecbur yalıcaz' demeye getiriyor.

güvenmiyoruz, gec bunlari

Lan bi kes 1 sene daha nedir lan 6. Bu sezon 3-6. gidin yeter artik

FINANZIYEL OLARAK BOK GIBIYIZ

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hep diyorum bu dinazorlar ve aralarına kaynamış yalayıcılar kongreden temizlenmeden Galatasaray hep 3 senede 1 çöküş yaşar.

Satın alması zorda, çoğu iş adamı maliye tarafından tehdit edilmiş olabilirler.Şahsen ben böyle yuhlama beklemiyordum. Valla kulübüm her zaman ayrı çizgide şahshe hoşuma gitti :D

Bunlar hikaye yahu. Bukadar müdahil oduklarini bile zannetmiyorum. Catisma cikar net olarak. Bir dursun, yada bir iki arsa icin, kimse girmez bu topa. Ki bu olaylar hep bizim insiyatifimiz ile oluyor. Galatasaray Kongresini seversin, sevmezsin, ama cizgimiz nettir kulüp olarak.

Genel Kurulda, forumda oldugu gibi atip, tutulsa hükümete bu riva, peskes felan diye. Onlar fesh ederler anlasmayi, bakin carenize derler. Erdogan verir direk talimati.

Bak su anki adam gercekleri anlatiyor. Hükümetin destegi olmadan, hic bir adim atamayiz, atamazdik zaten. yigici tayfa olmasa, bunlar da olmaz.

Geri
Üst Alt